Yleinen 24.6.2017

16. Raskausviikko !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 15+0

Vauva: Painaa n. 100 grammaa. Kasvaa tällä viikolla aivan hurjaa vauhtia ja näyttää jo pieneltä ihmiseltä.

Oireet: Repäisykivut ovat täällä taas. Oikein kiva (ei..) yhdistelmä allergian ja aivastelun kanssa. Auts! Myön pientä turvotusta nilkoissa ja jaloissa on havaittavissa iltaisin.

Mielihalut: Avomaankurkku! Tosin tämä on himoni jokaikinen kesä ja syksy ilman raskauttakin. Nektariini ja persikka ovat myös maistuneet äärrettömän maukkaalta viime viikolla.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Pinnasänky hankittu, vaikka hankinnoissa piti vielä odottaa. Mutta kun naapurilta halvalla sai. Muut hankinnat saavat kyllä odottaa ainakin sinne rakenneultraan saakka. Tosin eipä meillä niin paljon ostettavaa olekkaan kun emme vanhoista ole ehtineet eroon päästäkkään. Raskaus menee tällä hetkellä tässä muun elämän ohella, eipä sitä oikein enää tule koko ajan ajateltua. Pienet liikkeet ja hipaisut päivän ja illan aikana muistuttavat vauvan olemassa olosta. Ihanaa kun peruna muistuttelee että täällä äiti ollaan! Ehkä viitisen viikkoa ja saa isäkin tuntea jo potkut masun päältä? Raskauskiloja olen ehtinyt kerryttämään jo 4-5 ja tuntuvat menneen suoraan reisiin ja persiiseen. Viimeksi niitä sain +17, meneeköhän tällä kertaa kahdenkympin raja rikki? Toivottavasti ei.

Naureskelin aamulla, kun tajusi että aika tarkkaan kaksi vuotta sitten näytin tältä. Matildan laskettu aika oli 24.6. Odottelu jatkui vielä neljä päivää ja muistan miten olimme aivan varmoja että tämä olisi viimeinen raskaus ja vauva. Vaan kuinkas sitten kävikään…Kaksi vuotta ja taas olen tässä tilassa.

Tosin toistaiseksi vielä hivenen pienempänä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

ihanaa että jaksat lueskella mun juttuja, kiitos! <3 olet vahva, kaikkea hyvää ja ihanaa kesää myös sinne! <3 toivottavasti jos tähän tilaan vielä päädyt saat heti ensimmäisen nyytin syliin asti <3
0
1 vastaus

Vasta 100g!?
0
1 vastaus

minun mielestäni jo! <3
0
1 vastaus

Tuota viimeistä kuvaa katsoessaan ei voi kuin ihmetellä, miten joku muka voi olla raskaana tietämättään 😀 😀 😀
Eläköön amerikkalainen reality sadepäivän sohvaseurana. Sääli, etten itsestäni koskaan ottanut kuvia raskaana ollessani. Väitän, että olen ollut loppusuoralla ”komeammassa” kunnossa 😉
0
1 vastaus

mä meitin ihan samaa 😀 ja sitä mihin ihmeeseen ne potkut on voinut sillon kadota!? 😀
0
1 vastaus

Hei! Olen seuraillut blogiasi silloin tällöin kaikessa hiljaisuudessa. Kun aloit kirjoittamaan tästä raskaudestasi heti plussan saatuasi, olen jäänyt tiukemmin seuraamaan. Ihanaa, että olet jo tuossa vaiheessa raskautta. ❤️ Itse olen tehnyt tuplasti plussatestejä siihen nähden, montako lasta olen syliin asti saanut. Siksi tuntuu vaikealta onnitella ketään ennen ”turvallisia” viikkoja ja ultria. Nyt, kun meillä on kaksi lasta, uskon sen olevan tarpeeksi. Haluaisimme ehkä kolmannen, mutta pelkäämme keskenmenoja. Mistä sen silti tietää, löydänkö itsenikin vielä joskus tuosta tilasta. Elämä kun on ihmeellistä ? Ihanaa kesää teille!
0
1 vastaus

ihanaa että jaksat lueskella mun juttuja, kiitos! <3 olet vahva, kaikkea hyvää ja ihanaa kesää myös sinne! <3 toivottavasti jos tähän tilaan vielä päädyt saat heti ensimmäisen nyytin syliin asti <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Lähetin eilen miehen imuriostoksille. Oikein screenshotin kera, jotta tietää mitä ostaa. Tuli kotiin uuden television kanssa, imurit kuulemma oli loppu...😂 #vainisijutut#menslifestyle#decoration#home

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: