Yleinen 6.7.2017

Lounas metsässä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kumpparit jalkaan ja metsään! Niin me tänään tyttöjen kanssa tehtiin, kun siskoni soitti aamulla ja ehdotti että lähtisimme porukalla metsään lounasretkelle. Lenkkipolkuna toimi Kullaanvuori niminen reitti, tosin lyhennetty versio siitä. Reitti löytyy Raisiosta Abc:n huoltoaseman läheltä enkä voi kuin suositella! Reitillä on kuulemma kaksi grillipaikkaa, me jäimme siihen lähimmälle jonne ei ollut parkkipaikalta kuin ehkä 400 metriä matkaa. Oikein oiva pituus kaksi vuotiaallekkin, vaikka nyt päikkäritaistelujen jälkeen olen sitä mieltä että olisi voinut hieman pidempikin (=väsyttävämpi) olla.

Omat puut mukaan jos lähdette tänne grillaamaan! Jos jaksaa kävellä sinne kauemmas grillipaikalle, niin siellä kuulemma puut on jo valmiina. Pieni varoituksen sananen vanhemmille: reitti kulkee eläinten hautausmaan ohi joten kannattaa valmistella pieni puhe valmiiksi niiden tarkoituksesta jo ihan pienillekkin lapsille. Meillä tosin kuolema aiheena on jo tuttu ja käsitelty ja lapset innoissaan kyselivät hautakiviin kaiverrettujen eläinten nimiä.

Kyllä vaan notskilla paistetussa makkarassa on sitä jotain. Vaikka se yleensä nälkäiselle ja malttamattomalle ihmiselle jääkin puoli kylmäksi ennen kuin on jo tikusta kokonaan kadonnut. Ehkä se taika piileekin juuri siinä.

Nyt me haistaan koko konkkaronkka savulle, taitaa olla sauna päivä. Ja niin, jottei liian onnelliselta ja ihanalta retkeltä näyttäisi, niin sille retkelle lähdettiin näillä mielin vaikka kiva retki olikin. Lähteminen vain on joskus (lähes aina) meidän perheessä hieman haastavaa…

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

kiitos, hän kyllä on <3 kaikesta uhmasta huolimatta 😉 Ikeasta tuo matto ostettiin juuri viikko sitten! 🙂 lastenhuonepostaus on tulossa, jahka se on joskus niin siisti että kehtaa kuvata 😉 <3 ja voi kiitos ihanista sanoista!! <3
0
1 vastaus

Kuulostaa tuo lähteminen niin tutulta vaikka isoja poikia jo onkin meillä…itkua ja vaikeuksia vaikka valmistelisi pojat hyvissä ajoin..
0
1 vastaus

!!! tsemppiä meille lähtemisiin!
0
1 vastaus

Voi uhma-Mä itte Matilda ??
0
1 vastaus

älä muuta sano.. .D
0
1 vastaus

Ihana Matilda, ihana kuva tuo viimeinen! 😀 Hän vaikuttaa niin hauskalta pakkaukselta! Ihana matto muuten teillä, mistä ostettu? En muista olenko aiemmin jo toivonut postausta lastenhuoneesta! <3 Mä niin tykkään sun blogista, jotenkin niin aito ja helppo samaistua. Just parasta! <3 Monet blogit muuttuneet enempi niin vaate, sisustus,kauniisiin kuva juttuihin et jäänny niiden lukemiset vähemmälle.
0
1 vastaus

kiitos, hän kyllä on <3 kaikesta uhmasta huolimatta 😉 Ikeasta tuo matto ostettiin juuri viikko sitten! 🙂 lastenhuonepostaus on tulossa, jahka se on joskus niin siisti että kehtaa kuvata 😉 <3 ja voi kiitos ihanista sanoista!! <3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hän ja hänen uusi huivi joka saatiin viime viikon blogi iltamista😍👌 täytyy varmaan ostella lisää näitä, kuolan määrästä voisi arvailla että hampaat alkaa pikku hiljaa vaivaamaan!  @ccnaantali #instababy#babygirl#babystuff#babyfashion#vauva2017#vauvatarvikkeet

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: