Yleinen 11.7.2017

Niin tavallinen ja arkinen, muttei kuitenkaan tylsä kesäloma.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Hei loma, ethän lopu koskaan? Me niin tykätään sinusta!

Meidän loma saattaa kuulostaa jonkun korvaan tylsältä, mutta tämä on ollut ihanaa. Ei aikatauluja, mahdollisimman vähän sovittuja menoja. Pitkiä, rauhallisia aamuja kahvia siemaillen ja piirrettyjä katsellen. Askarrellaan, ollaan ja leikitään. Nautitaan toistemme seurasta, kun hektisen arjen keskellä ei aina ehdi.

Olemme tehneet paljon, mutta tavallaan niin vähän ja niin tavallisia juttuja. Olemme käyneet metsässä grillaamassa. Seikkailupuistossa ja liikennepuistossa leikkimässä. Olemme askarrelleet, maalanneet ja muovailleet. Leikkineet ulkona pihamme lasten kanssa. Sukuloineet ja uineet.

Olemme syöneet hävyttömän paljon ulkona, mutta kenellä on aikaa saatika halua kokata keskellä kaunista kesäpäivää? Olemme tuhlanneet mansikoihin ja vesimeloniin pienen omaisuuden, mutta kesä on vain kerran vuodessa…Olemme herkutelleet jäätelöllä, rippijuhlien herkuilla ja grilliruualla.

Olemme melkein loman puolessa välissä ja vähän hirvittää, miksi tämän pitää loppua? Ihana kesä, ihana loma ja ihanat lapset. Ihana minun perhe ja suku. Onneksi sitä on vielä jäljellä. Edessä olisi ainakin yksi kylpylä- ja mökkireissu. Mutta myös sitä ihan tavallista, tylsää mutta ihanaa lapsiperheen arkea!

Ja voin lohduttautua, vähän reilu kolme kuukautta töitä kesäloman jälkeen ja sitten onkin jo äitiysloman vuoro.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Voi kiitoa paljon<3 äitinä olen tietenkin samaa mielt! :')
0
1 vastaus

Ihanat tytöt tossa kuvassa! Välillä lapset on kyllä niin suloisia, oikein mukavaa kesäarkea ja tekemistä löytyy kyllä teidän perheestä 🙂
0
1 vastaus

Kiitos!! 🙂 kyllähän tässä joka päivä jotain kivaa ollaan tehty! 🙂
0
1 vastaus

Todennäköisesti jäät kolmannen lapsen jälkeen vuosiksi kotiin. Niin mäkin. Rauhalliset aamut. EI juurikaan aikatauluja. Ihan parasta.
0
1 vastaus

Ai vitsi miten upealta ja houkuttelevalta kuulostaa!! 🙂 pelkäön kyllä pahoin ettei meidön asuntolaina anna periksi ihan vuosiksi jäädä, mutta jos nyt ainakin 1,5 vuotta!<3
0
1 vastaus

Teidän lapset on sitten harvinaisen kauniita!
0
1 vastaus

Voi kiitoa paljon<3 äitinä olen tietenkin samaa mielt! :')
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta❤ Mittari näyttää -19...Me pysytään sisällä😂👌 #goodmorning#babyitscoldoutside#babygirl#babystyle

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: