Yleinen 12.7.2017

Kun äidiltä wc-paperi loppui…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Se fiilis, kun olet juuri saanut lapsesi valmiiksi taistelun ja tahdon kautta. Olette valmiita lähtemään puistoon, ja lähteminen on tapanne mukaan ollut taas noh, vähän haastavaa. Äiti käy nopeasti vielä vessassa, sitten mennään alas laittamaan kengät jalkaan!

Kun olet juuri valmis, huomaat että wc-paperi on loppu ja lähin uusi rulla sijaitsee alakerran vessassa. Sinua tuijottaa kaksi hieman kiukkuista (koska äiti oli taas tyhmä, kuten tavallista) silmäparia vessan ovenraosta. Mietit kuumeisesti miten selviät tästä tilanteesta kunnialla. Jos pelaat korttisi oikein, vältyt hyppimästä takapuoli paljaana housut kintuissa pikakiitoa alakerran vessaan. Koska verhot ovat auki, tietenkin.

Elvira rakas, haetko äidille paperia alakerrasta? Saat takaisin pitkän katseen. Kehujen ja ylistyksen siivittämänä saan uhmailevan neljä vuotiaan kuitenkin hakemaan alhaalta paperia. Rullan matka kuitenkin pysähtyy rappusten yläpäähän, parin metrin päästä minusta. Elvira heiluttelee rullaa edessään. Sitten molempien tyttöjen naamalle leviää virne ja tajuan että ellen nopeasti jotain keksi, he kipaisevat salamana karkuun nauraa räkättäen kovaa. Ja minä jään istumaan siihen pytylle kuin nalli kalliolle. Mikäs sen hauskempaa olisikaan, kun leikkiä hippaa paljas pyllyisen äidin kanssa.

ELVIRA! Tuo äidille se paperi tai äiti tulee surulliseksi!  (Uhkailu, tehoton)

Anna se paperi heti tänne tai emme pääse sinne puistoon kun äiti jää tänne pöntölle loppupäiväksi. (Kiristys,tämäkin tehoton)

Saatte purkat jos annatte sen rullan nyt kiltisti äidille! ( Lahjonta, varma teho)

Kiristys, lahjonta ja uhkailu. Lastenkasvatuksen pyhä kolminaisuus. Tyytyväiset, purkkaa mässyttävät lapset lampsivat viereiseen leikkipuistoon ja täytyy myöntää että olin itsekkin hyvin tyytyväinen. En suinkaan taas niin loistokkaaseen tapaani kasvattaa jälkikasvuani vaan siihen, ettei tarvinnut näytellä paljasta ahteria naapureille heti aamusta. Tuplauhman (ja loppuneen wc-paperin..) kanssa kaikki keinot ovat joskus sallittuja.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Apua,en kestä!,huippu postaus taas, niinkuin aina 🙂
0
1 vastaus

Hahahaha niin tuttua! 😀 Ihania nuo Elviran ilmeet 😀
0
1 vastaus

Ihanaa etten ole ainut :p kiitos, hän on aika vekkuli :p
0
1 vastaus

Apua,en kestä!,huippu postaus taas, niinkuin aina 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hän ja hänen uusi huivi joka saatiin viime viikon blogi iltamista😍👌 täytyy varmaan ostella lisää näitä, kuolan määrästä voisi arvailla että hampaat alkaa pikku hiljaa vaivaamaan!  @ccnaantali #instababy#babygirl#babystuff#babyfashion#vauva2017#vauvatarvikkeet

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: