Yleinen 16.7.2017

19. Raskausviikko !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 18+1

Vauva: Vauvan kuulo kehittyy 15-20 viikon välillä. Sormenjäljet muodostuvat ja näillä viikoilla vauva on jo niin iso ja vahva, että liikkeiden tunteminen on yleistä.

Oireet: Alavatsa ja -alaselkä kivut. Autossa istuminen yli puoli tuntia kerrallaan on tuskaista ja saa aikaan pitkäkestoisia harjoitussupistuksia. Harjoitussupistukset ovat todella yleisiä ja fyysisestä rasituksesta riippumattomia. Pientä väsymystä ja väsymistä tuntuu olevan taas vähän enemmän.

Mielihalut: Jääkaappikylmä vesimeloni.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Aika lentää ja kuitenkin taas matelee. Välillä en edes muista olevani raskaana ja todellisuus siitä, että meitä olisi joulukuussa viisi ei ole oikein vielä iskostunut takaraivooni. Koska raskaudesta tulee todellinen? En vielä oikein tajua, että ehkä me saadaan oikeasti pitää tämä vauva. Nautin kasvavasta vauvavatsasta kamalan paljon, mutta samalla ahdistaa vaatteiden huono istuvuus sekä kehon muuttuminen. Kyllä kai se tästä, kun tähän ehtii taas kunnolla tottumaan. Liikkeitä tunnen jo useasti ja paljon, mutta edelleen ne kaikki ovat alavatsalla. Enemmän vasemmalla reunalla, mutta joskus harvoin myös oikealla puolella. Ihanaa, että siellä ollaan elossa! Mutta siitä huolimatta raskaus tuntuu edelleen vähän epätodelliselta olotilalta tällä hetkellä. Fyysisesti raskaana, henkisesti ei niinkään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävänimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tiedättekö mitä!? Meidän tirppi täyttää kohta 2kk😭❤ sen lisäksi pitäisi mennä ostoksille hakemaan seuraava vaatekoko!😱❤ tämä ihanuus tuli Elviran kaverilta lahjaksi kun kävi leikkitreffeillä. Vaikken mikään lastenvaateintoilija olekkaan, niin on kiva kun edes yksi kolmesta "haluaa" päällensä jotain muuta kuin frozenia..😂 ja yksi kuka ei sano yhtään poikkipuista sanaa siitä mitä äiti valkkaa päälle😂👌 #vainäitijutut#babystyle#momofthree

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: