Yleinen 18.7.2017

Kerrankin, kun lapseni olivat kiltisti ihan itsestään…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kävimme tänään tyttöjen kanssa pankissa hieman asuntolaina-asioista juttelemassa. Tytöt olivat todella nätisti, olin niin ylpeä heistä. He piirtelivät ja värittivät tyytyväsinä ja jaksoivat istua upeasti paikoillaan koko tunnin ajan. Kun teimme lähtöä kotiin, ylistin ja kehuin reippaita ja ihania tyttöjäni. Myös pankkivirkailija yhtyi ylistykseen johon Elvira totesi reippaalla äänellä:

No kun äiti lupasi meille suolakeksejä!

Pankkivirkailija alkoi naurmaaan että jaaha, äiti on lahjonut teidät. Vaikka todellisuudessa en minä edes lahjonut heitä! Revin lapset suoraan päiväunilta autoon ja pankkiin, joten hätävälipalana ja tavallaan anteeksi pyyntönä kiireestä söimme välipalan (=suolakeksejä..) autossa. Välipala jäi kesken, ja lupasin että pankkiajan jälkeen saa jatkaa syömistä.

Lahjonta, kovin tehokas kasvatusmetodi kun tehoaa vaikkei sitä käytäkkään. Naureskelimme pankkivirkailijan kanssa että olisit nyt vaan kiittänyt ja ottanut iloisin mielin kehut vastaan. Lapsen suusta sen totuuden kuulee…

Kyllä jäi hyvä mieli pankkiasioista. Ihana virkailija, joka huomioi lapsia kesken laskelmien ja piirteli heille hauskoja eläimiä. Lapset olivat kuin enkeleitä, olen heistä niin ylpeä. Ja toki asiat menivät noin niinkuin muutenkin kivasti, ja uusi lainalupaus taskussa on helppo hymyillä.

Josko me ihan oikeasti päästäisiin viimeistään ensi vuonna hieman isompaan asuntoon.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Ihanaa että me ei olla ainoita;)
0
1 vastaus

Haha, lahjonta, kiristys ja uhkailu :D. Ihan toimivat kasvatuskeinot meidän sakissa aina silloin tällöin…

Hannele
0
1 vastaus

Ihanaa että me ei olla ainoita;)
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Päivän #ootd ! #päivänasu#äiti#momof3#todaysoutfit

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: