Yleinen 23.7.2017

20. Raskausviikko !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 19+1

Vauva: Painaa noin 250 grammaa. Tähän asti vauvat kehittyvät aika samanlaisesti. Nyt alkaa yksilöllinen kehitys vauvan oman kasvukäyrän mukaisesti. Painoon, pituuteen ja muuhun kasvuun vaikuttaa esimerkiksi vanhempien geenit.

Oireet: Mä oon liekeissä! Pahemmin kuin Cheek..Lantio ja lonkkien seutu tekee tilaa synnytykselle ja vaapun välillä kuin ankka kipujen ja polttojen takia. Alaselkä sattuu liiallisen touhuamisen jäljiltä paljon. Hyvä yhtälö asunnon kauppaamisen ja sen myötä tulevan puunaamisen kanssa…

Mielihalut: Kirpeää kiitos! Marjat, karkit, sitruuna..Kaikki käy.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Perjantaina tunsin ensimmäistä kertaa pienen töytäisyn kädelläni. Ollaanko ihan oikeasti jo niin pitkällä tätä raskautta? Liikkeitä tulee paljon ja usein varsinkin iltaisin, kun olen menossa nukkumaan. Siltikin tuntuu ihan unelta, että meille olisi joulukuussa tulossa kolmas lapsi. Ihanko oikeasti? Ehkä rakenneultran jälkeen olo on todellisempi. Tai sitten viimeistään synnytyslaitoksella…Vatsalla on jo sen verran kokoa, että pitäisi hankkia kunnon äitiysvaatteita vähän useampikin kappale.

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Voi kiitos kehuista!<3 ja älä muuta sano, just vasta plussasin!

1 vastaus

Awwwww, tuo masu on vaan niin järjettömän ihana♡♡ ne ekat potkut on kyllä niin ikimuistoisia!!

1 vastaus

Kiitoa ihana!<3

1 vastaus

Onnittelut puolivälistä <3 Nopeest menny aika, vast laitoit että oot raskaana. Ihana, rehellinen, elämänmakuinen blogi. Arvostan 🙂

1 vastaus

Voi kiitos kehuista!<3 ja älä muuta sano, just vasta plussasin!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeinen kirjoitus Kaksplussalla tehty, haikeaa mutta niin ihanaa!  Perjantaina nähdään uudessa osoitteessa, joka löytyy profiilista! 😍👌 että mä kaipasin tuota vanhaa blogia❤ #happy#blogi#perheblogi#blogger#uusiatuulia

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: