Yleinen 28.7.2017

Raskaus tähän asti, kuvina.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Huh huh, aikamoinen matka on jo kuljettu. Ja vielä toinen samanpituinen edessä. Uskomatonta, että huomenna ollaan jo puolessa välissä raskautta. Voitteko kuvitella? Aika on mennyt niin nopeasti. Uskomatonta myös, että näiden alla olevien kuvien välillä on vain noin 15 viikkoa (okei, ehkä myös pari kiloa…).

Kyllä naisen keho on vain uskomattoman upea ja ihmeellinen. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

kiitos <3 siltä se tuntuukin!

1 vastaus

Hienosti menee ?

1 vastaus

kiitos <3 siltä se tuntuukin!

1 vastaus

Ihana maha!

1 vastaus

kiitos ! <3

1 vastaus

Ihana masu! Odotan itse esikoista, la 18.12 ja mun masu on vasta tommonen kun sulla rv 5!:D sais kyllä kasvaa kunnolla jo<3

1 vastaus

kiitos! Hihih, kyllä se sieltä tulee 😉 <3

1 vastaus

Ihanaa mahan kasvua <3 Mulla itellä on tullut tosi harvakseltaan kyllä otettua mahakuvia, vois vähän aktivoitua 😀 Kymmenen viikkoa vielä 🙂

1 vastaus

ooo tsemppiä loppumetreille! <3 nää kuvat on kyllä kivoja muistoja, suosittelen ! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeinen kirjoitus Kaksplussalla tehty, haikeaa mutta niin ihanaa!  Perjantaina nähdään uudessa osoitteessa, joka löytyy profiilista! 😍👌 että mä kaipasin tuota vanhaa blogia❤ #happy#blogi#perheblogi#blogger#uusiatuulia

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: