Yleinen 9.8.2017

#Belfiet ei kuulu nettiin.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Siinä se on koko komeudessaan. Tai oikeastaan zoomattuna ja tärähtäneenä. Taisi meikäläisen ahteri olla niin pieni ettei sitä suuressa metsässä erottanut ilman zoomia. Belfiethän tuntuu olevan nyt kovin muotia meidän naisten keskuudessa, joten tässä se on. Tämän tarkempaa tai paljaampaa kuvaa takalistostani ei tule netistä löytymään. Valitan lasteni teini-ikäiset ystävät kun tästä äidistä ei googlettamalla löydy tissipeppuherukuvia sitten joskus. Kyllä, pieni kuitti teille jotka niin tekevät. Iso tai pieni, tissit ja peput ei kuulu nettiin..Etenkään puolialasti.

En ymmärrä ihmisten tarvetta esitellä omaa alastonta vartaloaan täysin tuntemattomille. Oli siitä kuinka ylpeä tahansa. Eniten ajatuksia ja vastenmielisyyttä omalla kohdallani herättäisi se, ettei ne kuvat sieltä ikinä katoa. En minä ainakaan haluaisi että yläasteikäiset lapseni tulevat koulusta kotiin kertoen miten luokkakaverit olivat katselleet ja näytelleet äidin takapuolta koko koululle. Kun äiti silloin vuosia sitten halusi vain vähän lisää tykkäyksiä ja seuraajia…

Esimerkki. Kasvatuksen a&o. Antaisitko sinä teini-ikäisen lapsesi lisätä nettiin samanlaisia kuvia itsestään jos hän haluaisi? Kukkahattunatsimutsi tässä hei, mutta ehdotin ei. Isolla eellä.

Takapuolet ja tissit ovat ihan kivoja. Mutta kyllä ne kauniit muodot vaatteetkin päällä erottaa. Olkaa ylpeitä kropastanne, syytäkin olla. Mutta ylpeyden lisäksi arvostakaa sitä. Itseänne sekä lapsianne.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (13)

Äääk ite lisäsin blogitekstiin joku aika sitten kuvan itsestäni hätäsektioarpi näkyvissä! 😀 mutta muuten samaa mieltä, ite ajattelin isompaa hyvää kuvaa lisätessäni 🙂
0
1 vastaus

Tykkään!!!!!!????
0
1 vastaus

Kiva kuulla! 🙂
0
1 vastaus

???? ehdottoman samaa mieltä ????
0
1 vastaus

Peukku!
0
1 vastaus

No älä muuta sano!
0
1 vastaus

!! 🙂
0
1 vastaus

!! Belfiet on muutenkin niin naurettavan noloja 😀
0
1 vastaus

Samaa mieltä.. 🙂
0
1 vastaus

Juuri kun olin menettämässä uskoani ihmiskuntaan, kiitos tästä!!!
0
1 vastaus

Ole hyvä;)
0
1 vastaus

Fiksu kirjoitus. ? Olen ihan samaa mieltä.
0
1 vastaus

Kiitos! Kiva kuulla etten ole yksin ajatusteni kanssa! 🙂
0
1 vastaus

Äääk ite lisäsin blogitekstiin joku aika sitten kuvan itsestäni hätäsektioarpi näkyvissä! 😀 mutta muuten samaa mieltä, ite ajattelin isompaa hyvää kuvaa lisätessäni 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hei neiti!!😱😱😱 6,5 kk ikää ja täällä mammalassa harjoitellaan seisomista😱😍 #6monthsold#6kuukautta

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: