Yleinen 13.8.2017

23. Raskausviikko ; Harjoitussupistuksia ja veritippoja.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 22+1

Vauva: Painaa n. 450 g. Keuhkorakkulat kehittyvät ja vauva harjoittelee kohdussa hengittämistä.

Oireet: Hyvästi kihlasormus, tervetuloa turvotus. Aamuisin silmäluomet ovat olleet niin turvoksissa että meikkaamaan olen pystynyt vasta parin tunnin päästä heräämisestä. Helteestä ei saisi valittaa mutta…Onneksi nyt näyttää vähän viilenevän. Nenä vuotaa todella herkästi verta, mutten tiedä syytänkö raskautta vai allergialääkkeitä.

Mielihalut: Edelleen ne kurkkupastillit. Ja kolan makuiset karkit.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Tiistaina oli liian rankka päivä. Illalla sain monta harjoitussupistusta ja wc käynnin yhteydessä huomasin pari tippaa verta. Ihan vain muutaman, mutta kyllä se vähän pelästytti. Supistukset (ja ne muutamat veritipat..) olivat kuitenkin nopeasti ohi ja supistukset ihan kivuttomia, joten olen ollut ihan levollisin mielin. Varsinkin, kun vatsassa on joka päivä ollut kovat liikehdinnät. Asunto- ja taloasioita hoitaessa raskaus on mennyt vähän tässä sivussa viime aikoina. Nyt ollaan jo kaksi viikkoa yli puolivälin, ja juurihan vasta se puoliväli oli. Turvotusta ja jalkojen väsymystä lukuunottamatta olo on ollut aika normaali. On tällä hetkellä kivaa olla raskaana vaikka se vähän arkea hidastaakin!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Feel you!!! Elviran eli esikosiemme odotusaikana vuosin pari tippaa verta joskus rv 17 tienoilla ja ryntäsin heti yksityiselle ultraan 😀

1 vastaus

Voi, miten ihana on aina lukea sun raskauskuulumisia <3 Kaikkea hyvää sulle ja teidän perheelle!

1 vastaus

Voi kiitos paljon!<3 ihana kun jaksat lueskella!<3

1 vastaus

Mä jotenkin pelkään veren näkemistä raskauden aikana ihan hirveästi, olisin varmaan soittanut paniikissa neuvolaan samantien! :€ Toisaalta mulla on eka raskaus menossa ja alkuraskaudessa oli kaksi kertaa verenvuotoa, niin oon aika hysteerinen kaikesta :’D

1 vastaus

Feel you!!! Elviran eli esikosiemme odotusaikana vuosin pari tippaa verta joskus rv 17 tienoilla ja ryntäsin heti yksityiselle ultraan 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeinen kirjoitus Kaksplussalla tehty, haikeaa mutta niin ihanaa!  Perjantaina nähdään uudessa osoitteessa, joka löytyy profiilista! 😍👌 että mä kaipasin tuota vanhaa blogia❤ #happy#blogi#perheblogi#blogger#uusiatuulia

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: