Yleinen 17.8.2017

Se hetki, kun toivot ettei lapsesi osaisikaan puhua osa 5 !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olimme kauppakeskuksen ravintolassa syömässä. Tarjoilija tuli ja otti tilauksemme. Poistuttuaan luotamme Elvira sanoi hyvin kirkkaalla ja kuuluvalla äänellä:

Olipas tolla tädillä isot tissit!

Oikeassahan hän oli, olihan ne. Mutta sitä nyt ei välttämättä tarvitsisi kommentoida ääneen. Kävimme pienen keskustelun toisen ulkonäön kommentoinnista samalla kun häpeän viitta pikku hiljaa haihtui meidän vanhempien hartioilta. Voihan lapset…

Rakkaan ja suupaltin pershedelmäni möläytyksiä voit lukea lisää alla olevasta linkistä. Ja lisää on luvassa…

Se hetki kun toivot ettei lapsesi osaisikaan puhua osa 4 !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!😘❤ #tyttötrio#huomenta#goodmorning#aamupala

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: