Yleinen 25.8.2017

Se hetki, kun toivot ettei lapsesi osaisikaan puhua osa 6 !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olimme naapurin lapsien sekä naisten kanssa taloyhtiön hiekkalaatikolla. Tino oli sisällä lepäämässä työpäivän jälkeen ja Elvira kävi vähän väliä ties minkä verukkeen takia sisällä isin luona. Sanoin Elviralle että älä rynkytä sitä ovea koko ajan edes takaisin, anna isin hetki levätä ja kohta mennään sisälle yhdessä. Tuli äidin aika käydä vessassa ja sanoin tytöille että jääkää vaan leikkimään, äiti käy nopeasti vessassa. Tähän meidän neljä vee totesi:

Onko äiti nyt sinun vuorosi rynkyttää iskää?

Voitte kuvitella miten hauskaa naapurin naisilla oli, ja minä yritin siinä sitten naurultani soperrella jotain selitystä tälle asialle…

Osa 5.

Osa 4.

Osa 3.

Osa 2.

Osa 1.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

😀 kyllä, näim jälkikäteen naurattaa vielä vähän enemmän :p
0
1 vastaus

Tää oli ihan huippu! 🙂
0
1 vastaus

😀 kyllä, näim jälkikäteen naurattaa vielä vähän enemmän :p
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!😘❤ #tyttötrio#huomenta#goodmorning#aamupala

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: