Yleinen 27.8.2017

25. Raskausviikko: Pääsisikö jo synnyttämään?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 24+1

Vauva: Painaa n. 650 grammaa. Silmät ovat täysin kehittyneet mutta silmäluomet pysyvät kiinni. Jos vauva syntyisi nyt, sillä olisi noin 50 prosentin mahdollisuus selvitä hengissä. Mahdollisuus selvitä kohdun ulkopuolella kasvaa päivä päivältä.

Oireet: Närästää! Vahvin närästyslääke käytössä eikä auta. Ihan sama mitä syö tai juo, kaikki närästää. Supistuksia on enemmän mitä ennen, suurin osa kuitenkin täysin kivuttomia ja ne muutamatkin ei kivuttomat vain vähän epämukavia.

Mielihalut: Vispipuuro, koko viikon himoinnut ja tänään vihdoin sitä tein. Yllättävän hyvää sai riisijauhoista! Kurkkupastillit edelleen ja kova himo onkin…

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Pääsisikö jo synnyttämään? Täällä Turussa on ollut tällä viikolla todella syksyiset kelit ja se on saanut minut kaipaamaan synnytystä sekä loppuajan jännitystä. Elvira syntyi syksyllä ja siitä lähin syksy on tuonut aina mieleen läjäpäin muistoja. Raskaus muuten menee kuin tässä ohella, olen välillä jopa ihan sekaisin raskausviikoista. Mitä enemmän lapsia, sitä vähemmälle huomiolle raskaus taitaa jäädä. Toisaalta odotan kovin synnytystä, mutta toisaalta toivon ettei aika menisi niin nopeasti. Haluan nauttia joka hetkestä, vaikkei olo aina niin kummoinen olekkaan. Tämän viimeisen kerran!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Olin turhan herkkä; oma lapseni syntyi juuri viikolla 27, eikä hän selvinnyt.
0
1 vastaus

Niin samoja ajatuksia☺ vkot 28+1
0
1 vastaus

!! 🙂
0
1 vastaus

Noilla viikoilla (25 ja 28)ei kannata toivoa synnytystä!!!!!
0
1 vastaus

Ymmärsit vähän väärin 🙂 haluaisim synnyttämään, ikävöin synmytystä ja vauvaa. Mutta en missään nimessä tarkoita että haluaisin synnyttää keskosen 🙂
0
1 vastaus

Olin turhan herkkä; oma lapseni syntyi juuri viikolla 27, eikä hän selvinnyt.
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!❤ #goodmorning#huomenta#koti#smoothie

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: