Yleinen 1.9.2017

Sinä kysyt, minä vastaan!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Ihanaa syyskuuta kaikille! Sen kunniaksi olisi aika pyöräyttää käyntiin nelivuotisen blogihistoriani (muistaakseni) toinen kysymyspostaus!

Eli sinä kysyt ja minä vastaan!

Ensi viikon aikana.

Kiinnostaako raskaus? Meidän taloprojekti? Lapset? Työ? Tulevaisuuden suunnitelmat?

Kysy ihan vapaasti mistä vain!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (17)

Miten saat blogistasi tuloja?

1 vastaus

Mikä on horoskooppimerkkisi? Mikä oli unelma-ammatisi lapsena? Onko teillä lemmikkejä? Ihan ensimmäinen ajatus, kun sait tietää raskaudesta? Lempivärisi? Lempielokuvasi? Lempisuklaasi? Onko sinulla huonompi lähi- vai kaukonäkö? (eli kumpaan käytät laseja?) Lempiruokasi? Ruoka jota inhoat kaikista eniten?

Tässäpä näitä oli 🙂

1 vastaus

Onko teidän lapsilukunne varmasti tässä? haluaisitteko vielä myös neljännen lapsen? onko toiveissa mahdollisesti myös poika joskus jossakin vaiheessa vai onko sukupuolella väliä ollenkaan? Itsellä on kaksi pientä poikaa mutta haluaisin jonkun ajan päästä (ei ihan heti kuitenkaan) myös tytön 🙂

1 vastaus

Onko teidän lapsilukunne varmasti tässä? haluaisitteko vielä myös neljännen lapsen? onko toiveissa mahdollisesti myös poika joskus jossakin vaiheessa vai onko sukupuolella väliä ollenkaan? Itsellä on kaksi pientä poikaa mutta haluaisin jonkun ajan päästä (ei ihan heti kuitenkaan) myös tytön 🙂

1 vastaus

Anteeksi tuli kahdesti nämä mun kysymykset 🙂 joku häikkä varmaankin, mutta yks ja sama henkilö siis oon joka sulta kysyi lasten lukumäärästä 😀

1 vastaus

Luetko kirjoja? (Millaisia? Lempikirjasi?)

1 vastaus

Miten selvisit siitä alkuviikkojen pelosta keskenmenoon?

1 vastaus

Oletko ajatellut haluatko tehdä työurasi kokonaan varhaiskasvatuksen puolella vai haaveiletko muusta työstä? Mistä ostat enimmäkseen/yleensä lastenvaatteita? Käytkö kirppiksillä? Haaveiletko jostain harrastuksesta sitten kun lapset ovat vähän isompia? Lempi- ja inhokkilajisi urheilussa (penkkiurheilussa ja oma liikunta)? ?

1 vastaus

Lempivuodenaikasi? Kumpi on parempi: joulu vai juhannus? Minkä merkkinen puhelin sinulla on? Lempijäätelömakusi? Kesän ärsyttävimmät ötökät? Lempibiisisi? Koira vai kissa vai ei kumpikaan? Oletko enemmän introvertti vai ekstovertti? Lempisanasi? Sana, jota inhoat eniten?

1 vastaus

Uskotko kummituksiin tai muihin yliluonnolisiin asioihin? Oletko koskaan kohdannut mitään, jolle ei ole löytynyt järkevää selitystä?

1 vastaus

Mitkä ovat vauvan tärkeimmät varusteet? Entä turhimmat? Aiotteko laittaa uuteen kotiin kokonaan uuden sisustuksen, vai siirtyykö jotain vanhan kodin kalusteita sellaisenaan uuteen? Mitä aiotte muuton myötä uusia uutta kotia varten? Aiotteko hankkia jonkin lemmikin kun muutatte omakotitaloon? Millaisen pihan haluaisit? Esitteletkö tarkemmin mitä valintoja saatte tehdä talonne sisustuksen ja mitä olette valinneet?

1 vastaus

Minkälaiset rattaat teillä on uusimalle tulokkaalle?

1 vastaus

Taloprojekti kiinnostaisi, olisi mukavaa kuulla siitä enemmän.

1 vastaus

Blogi antaa sinulle paljon, kun kaiken kiireen keskellä kirjoitat paljonkin juttuja?

Teillä ei taida olla allergiaa, sillä syötte usein valmisruokaa.

1 vastaus

En tiedä kuinka avoimesti haluat tästä kertoa, mutta kiinnostaisi kuinka paljon tienaat bloggaamalla? 🙂

1 vastaus

Olen sama henkilö, joka kysyi kummituksista. Aiempaan kysymykseeni liittyen: oletko koskaan saanut enneunia, tai muita enteitä tulevasta? Oletko koskaan saanut unihalvausta? Tahtoisitko koskaan nähdä kummitusta? (Jos siis uskot että niitä on olemassa)

1 vastaus

Niin ja vielä yksi kysymys: uskotko että avaruudessa on elämää? Ettei me olla ainoita täällä?

1 vastaus

Miten saat blogistasi tuloja?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeinen kirjoitus Kaksplussalla tehty, haikeaa mutta niin ihanaa!  Perjantaina nähdään uudessa osoitteessa, joka löytyy profiilista! 😍👌 että mä kaipasin tuota vanhaa blogia❤ #happy#blogi#perheblogi#blogger#uusiatuulia

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: