Yleinen 3.9.2017

26. Raskausviikko : Supistuksia ja sokereita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 25+1

Vauva: Painaa n. 800 grammaa. Hiukset kasvavat ja hän näyttää jo pieneltä sopusuhtaiselta vauvalta.

Oireet: Jaloista vetää suonta lähes joka yö magnesiumlisästä huolimatta. Turvotus lisääntynyt ja suonikohjut, ah niitäkin olen saanut lisää! Jipii..Supistaa..!

Mielihalut: Nektariini! Ja hedelmät, nams!

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta:  Kuinka herkästi supistusten takia pitää lähteä näytille!? Miksi en muista tai tiedä, vaikka tämä on jo kolmas kerta…Viime viikolla supisteli kolmena peräkkäisenä päivänä ei kipeästi, mutta epämukavasti. Neuvolalääkäriin on vielä kolmisen viikkoa, uskallanko odotuttaa sisätutkimuksen kanssa niin kauan? Ehkä huomenna soitan neuvolaan ja kysyn mielipidettä. Närästys on niin perkeleestä tällä hetkellä, että jos uskomuksiin on uskominen, meille syntyy järkyttävällä hiuspehkolla varustettu vauva. Huomenna minulla olisi edessä se ”kauan odotettu” sokerirasitus. Yyh…Sen kunniaksi tai oikeastaan kaiken varalta söin eilen aimo annoksen irtsareita. Ja sain aikaan järkyttävän närästyksen.. Tyhmästä päästä sekä raskaushimoista kärsii koko kurkku ja nielu!

Pahoittelut upeasta ja tärähtäneesta kuvasta, mutta kamerani lähti ristiäisiin tampereelle ilman minua. Tämän kuvan kanssa päivittelin Instagramin puolella miten valtava jo olen. Ja maha tosiaan taitaa tälläkin kertaa roikkua polvissa! Uskomatonta, enää ja vielä 15 viikkoa aikaa laskettuun!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Päivän #ootd ! #päivänasu#äiti#momof3#todaysoutfit

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: