Yleinen 7.9.2017

Flunssaista virtsankarkailua since 2013.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Pari viikkoa sitten töissä lasten herättyä päiväunilta yksi lapsi tuli kertomaan minulle iloisena, miten hän ei ollut pissannut housuun päiväunilla. Hymyilin hänelle ja vastasin; hei, minäkään en pissannut! Lapsi remahti suureen nauruun ja lähti naureskellen välipalalle. Pieni ei tainnut tietää että kyllä tämä tarhatäti ihan tosissaan iloinen asiasta oli. Nimittäin flunssaisena, aivastelevana kolmatta lastaan odottavana naisena se  todellakin tuntuu saavutukselta..

Vessajutut on aina in lasten keskuudessa. En tiedä johtuuko se nuoresta iästäni vai huonosta huumorintajustani, mutta pakko myöntää että pissakakkajutut naurattaa välillä jopa vähän huolestuttavan paljon minua (toki yritän tätä parhaani mukaan peitellä kaikilta ulkopuolisilta kuten tästä kirjoituksesta voitte huomata..). Varsinkin kaikki raskauteen ja äitiyteen liittyvät vessajutut ovat tällä hetkellä jostain kumman syystä lähellä sydäntäni ja nauruhermojani.

Täällä taas aivastelellaan jalat ristissä, löysihän se flunssa minutkin. Loppuviikko menee sairaslomalla, kiitos raskauden runteleman kropan en meinaa flunssaisena edes yläkertaan jaksaa kävellä tällä hetkellä. Lapset saavat nyt myös äidin sairastamisen varjolla olla kotona yskimässä, vaikka eivät tarpeeksi kipeitä kotiin olekkaan.

24-vuotias vanhan naisen kropassa, ainakin välillä siltä tuntuu (nimimerkki viime yönä joku potki virtsarakkoani ja ravasin kylppärin ja sängyn väliä hyvinkin tiuhaan..). Muistan miten ensimmäisen synnytykseni jälkeen käteeni iskettiin lappu lantiopohjanlihasten treenamisesta ja mietin että kyllä ne siitä itsestään sitten, olenhan niin nuori. Jokainen raskaus kuitenkin tuntuu vanhentavan minua fyysisesti (henkisesti ei, henkinen ikä tuntuu äitiyden myötä vähenevän vuosi vuodelta..) ainakin sen kymmenen vuotta, joten ehkä nyt kolmannen kerran jälkeen reilu 50 vuotiaana on otettava neuvosta vaari. Jotta pysyy ne pikkarit jatkossakin kuivana.

Voidaanpahan sitten joulukuussa synnytyksen jälkeen taaperon kanssa kisata siitä, kumpi oppii ensimmäisenä päiväkuivaksi. Heh hee…Näiden vessajuttujen saattelemana toivotan teille oikein ihanaa torstaita! Toivottavasti siellä pysyy nenät ja alushousut kuivana!

P.s Pidätyskyvyn myötä tuntuu äitiys vievän myös kaiken soveliaisuuteni mitä vessajuttuihin tulee… Huumoria päiväänne pidäytyskykyyn katsomatta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Kiitos, ihanaa että tykkäät!<3 tsempit myös sinne, lirahteluun mutta erityisesti odotukseen<3
0
1 vastaus

Voi kun tätä oli hauska lukea 😀 en ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt oli pakko. Minulla on kanssasi tismalleen samat rv:t, takana kolme synnytystä eli fyysisesti olen sinua 20 vanhempi, kun ikää 10v sinua enemmän. Eli 70-v täällä moi 😀
Olen kans kovassa flunssassa ja joudun yskimään jatkuvasti. Vähän väliä pelko, että lirahtaa (ja on muuten monta kertaa lirahtanutkin!). Yskiessä tulee muutenkin inha paine alakertaan, yyyh!!!
Ei ole heleppoo tää naisen elämä!! 🙂
0
1 vastaus

Hihihiii ihanaa (vai kamalaa..:D) etten oo ainut! Ja ei tosiaankaan ole helppoa tää naisena olo :p
0
1 vastaus

Täällä kuudes raskaus ja flunssa päällä… Vaatii kyllä valtavaa keskittymistä aivastaessa tai yskiessä. ?
Lirahtamisen lisäksi repivät välillä niin ilkeästi mahanahkaakin, eli jalat ristissä ja kaksin käsin mahasta kiinni pitäen uskaltaa aivastaa/yskäistä. ?
0
1 vastaus

Joo au au au toi on kamalaa kun tulee repösykipuja aivastaessa tai yskiessä!!! 😀
0
1 vastaus

Hyvä lukea että nuorwnuoremmat kärsii samasta vaivasta. Flunssa ja raskaus. Pitää aina varautua kun aivastaa, ettei vaan lirahda. 40v ja takana 3 raskautta. Nyt neljäs vko 20. Tsemppiä ja kiva lukea tätä blogia ?
0
1 vastaus

Kiitos, ihanaa että tykkäät!<3 tsempit myös sinne, lirahteluun mutta erityisesti odotukseen<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!😘❤ #tyttötrio#huomenta#goodmorning#aamupala

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: