Yleinen 8.9.2017

Gluteeniton vispipuuro !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

1 Litra vettä

3,5 dl puolukoita

2 dl karkeita riisijauhoja

0,5 dl sokeria

Keitä puolukoita vedessä n. 10 minuuttia. Lisää joukkoon jauhot ja jatka keittämistä miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Lisää lopuksi sokeri. Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi!

Ihan kuin oikeaa vispipuuroa. Okei, en ole syönyt sitä sitten lapsuuteni mutta kuvittelen että kyllä se tältä maistuu. Lapsillekkin maistuu tämä Prinsessapuuro todella hyvin. Vaikka aluksi kirpaisi riisijauhojen hinta (6e pieni pussi..) niin yhdellä kertaa jauhoja kuluu kuitenkin niin vähän, ettei loppujen lopuksi puurolle paljon hintaa kerry. Kokeilin myös ensimmäisen kerran tavallisia riisijauhoja, EI! Tuli ihan liisteriä, joten muistakaa nuo karkeat riisijauhot! Ainakin Vuohelan Herkulta löytyy !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Sama vaiva täällä, ole hyvä! 🙂
0
1 vastaus

Hei kiitos ohjeesta!! Mies välttelee nyt kotimaisia viljoja niin gluteenittomat reseptit tulevat tarpeeseen 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 24-vuotias kolmen prinsessan äiti. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • ARVONTA!! Saan arpoa teille yhdet aivan ihanat sekä kevyet silikonista valmistetut korvakorut! Arvonnan voittaja saa valita korut @coruu_jewelry valikoimasta! Itse suurena muuMifanina halusin tietenkin pikku myyt😉 
Arvontaan voit osallistua seuraamalla @coruu_jewelry & @tehtavanimikkeenablogi instagram tiliä sekä tägäämällä ystäväsi tähän kuvaan!

Arvonta suoritetaan perjantaina klo 9:00!! Onnea arvontaan❤ 
#arvonta#giveaway#earrings#moomin#coruujewelry

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: