Yleinen 18.9.2017

28. Raskausviikko: AUTS!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 27+2

Vauva: Kasvaa hurjaa vauhtia. Paino lisääntyy 27 grammaa päivässä. Yhdeksän kymmenestä näillä viikoilla syntyneistä vauvoista selviää hengissä.

Oireet: AUTS! Vauvan liikkeet on jo todella epämukavan kovia. Lantio valmistautuu synnytykseen ja lantion sekä lonkan seutu on usein liekeissä. Supistaa, jomottaa ja polttelee.

Mielihalut: Persilja! Voiko kroppa olla niin viisas että rauta-arvojen laskiessa tekee mieli rautapitoisia ruokia?

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta:  Luulin päässeeni supistuksista edes hivenen eroon, mutta väärässä olin. Se on vain näemmä johtunut siitä, että olen osannut ottaa rauhassa. Lauantaina kävin pienellä kävelylenkillä, 200 metriä ja supisti. Tänään kävin askarteluliikkeessä ja tietämättäni parkkeerasin auton toiselle puolelle kauppakeskusta. Nyt sattuu ja särkee, pari aika kipeää supistustakin tuli. Huh huh…

Olen hivenen kypsä jo tähän odotukseen vaikka yritänkin parhaani mukaan nauttia tästä etuoikeudesta vielä kerran. Kivut ja kömpelyys tekee kuitenkin sen, että eilen totesin Tinolle; Oikeasti, ei sitten todellakaan enää ikinä! Katselin myös edellispäivänä vanhoja valokuvia ja voi että mikä ikävä tuli vanhaa minääni! 12 kiloa kevyempää kroppaa ja lempivaatteitani. Noh, ”enää” 15 viikkoa ihan maksimissaan! Toivottavasti pari vähemmän…

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

kiitos, tsemppiä myös sinne<3 ihanaa että alotit bloggaamisen!
0
1 vastaus

Hurjasti tsemppiä supistelujen kanssa elämiseen!!ne on kyllä niin inhottavia,koskaan ei oikein tiedä mikä määrä liikuntaa on liikaa!
0
1 vastaus

kiitos! No äläpä hei muuta sano, niin riippuu päivästäkin 😀
0
1 vastaus

Samoilla viikoilla mennään täälläkin. Samoja tuntemuksia. Tsemppi päälle ja yhdessä selvitään<3
Itsekin päivittelin blogiin tuntemuksia.
0
1 vastaus

kiitos, tsemppiä myös sinne<3 ihanaa että alotit bloggaamisen!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • K E S Ä ! ❤ ja ruoka...❤ #happiness#foodlover

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: