Yleinen 20.9.2017

Viljaton vaihtoehto omena-kaurapaistokselle: omena-mantelipaistos!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Omenoiden sekä omena-kaurapaistoksen sesonkiaika on taas täällä! Tässä herkullinen ja täysin gluteeniton sekä viljaton vaihtoehto omena-kaurapaistokselle.

1 kg omenoita

1 dl voita

1dl sokeria

kanelia

3 dl (n.100 grammaa) mantelilastuja

Kuori, poista siemenkodat ja viipaloi omenat. Levitä omenaviipaleet uunivuokaan tai piirakkavuokaan. Ripottele viipaleiden päälle kanelia. Sulata voi kattilassa. Lisää joukkoon sokeri ja mantelilastut. Levitä seos omenaviipaleiden päälle ja paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia! Tarjoile esimerkiksi vanilijakastikkeen tai vanilijajäätelön kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Kiitos vinkistä,pitää kokeilla! 🙂

1 vastaus

Hieno idea!
Myös tattarihiutaleet sopivat kaurahiutaleiden tilalle.

1 vastaus

Kiitos vinkistä,pitää kokeilla! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Katsottiin tyttöjen kanssa yksi päivä vanhoja valokuvia. " Äiti katso mamman sylissä on Ilona"😍😂 #tb#1993#mymom#samastamuotista#meitsi

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: