Yleinen 23.9.2017

Taloprojekti etenee: Kurkistus meidän uuteen kotiin!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Käytiin tänään parin viikon tauon jälkeen kurkistamassa meidän uudessa kodissa. Suurin osa pintamateriaaleista on nyt paikoillaan. Miltä meidän kotona tällä hetkellä näyttää?

Eteisestä aukeaa tälläinen näkymä. Oikealle jää kaikki kolme lastenhuonetta, käytävän päässä on talon toinen wc (toinen sijaitsee kylpyhuoneessa). Vasemmalta kurkistaa keittiön laattalattia. Keittiöstä menee ovi kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitonhuoneessa on myös talon toinen ulko-ovi (Lasten ulko-ovi, ainakin kurakeleillä) ja kodinhoitohuoneen kautta on käynti pesuhuoneeseen sekä saunaan. Asia jota rakastan jo ennen muuttoa on 10 neliön kodinhoitohuone! Jokaisen perheenäidin unelma eikö?

Keittiön lattiaksi valitsimme tummanharmaan laattalattian. Keittiön yhdestä seinästä löytyy myös toinen talon kahdesta tapettiseinästä! Muut seinät halusimme valkoisella maalilla, mutta keittiön seinä sekä meidän makuuhuoneen yksi seinä sai tehosteeksi tapetin.

Makuuhuoneen tapetti

Ylempi kuva on kodinhoitohuoneesta, alempi wc:stä. Vessan seinät ovat valkoista laattaa, mutta yksi seinä vaalean harmaata. Tumma laattalattia on samaa laattaa, jota löytyy sekä keittiöstä että eteisestä.

Sitten kun pinnat ovat valmiita, aloitetaan kaapistojen asennus. En malta odottaa että nään meidän keittiön ihan livenä! Odotan kuin kuuta nousevaa kokopitkää pakastinta, kokopitkää jääkaappia sekä induktiohellaa! Pienen rivitaloasunnon ahtaan keittiön jälkeen jo pelkkä ajatus siitä kaikesta laskutilasta tuntuu ihan luksukselta. Puhumattakaan siitä, että yhden lastenhuoneen vaatekaapista tuleekin kolme. Sen lisäksi vielä kaikki kodinhoitohuoneen säilytystilat, meidän makkarin iso vaatekaappi. Me ihan hukutaan säilytystiloihin tähän tämän hetkiseen asuntoomme verrattuna! Vaikka kyllä taitaa asia olla niin, ettei kolmen lapsen perheessä tarvitse ikinä pelätä liikaa säilytystilaa.

Voi että miten odotan jo muuttoa! Kumpa pääsisimme jo jouluksi kotiin! Mutta ihan viimeistään sitten helmikuussa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Laitan valokuvia sitten 🙂 keittiö on nixikeittiön Laura nimistä mallistoa 🙂
0
1 vastaus

Minkämallinen keittiö on tulossa?
0
1 vastaus

Laitan valokuvia sitten 🙂 keittiö on nixikeittiön Laura nimistä mallistoa 🙂
0
1 vastaus

Ihana toi keittiön tapetti!
0
1 vastaus

Kiitos, mäkin tykkään siit ihan hirveästi! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hei neiti!!😱😱😱 6,5 kk ikää ja täällä mammalassa harjoitellaan seisomista😱😍 #6monthsold#6kuukautta

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: