Yleinen 24.9.2017

DIY Barbien leikkiruoat soodataikinasta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Soodataikina

1 dl maissitärkkelystä

2 dl soodaa

1,25 dl vettä

Laita ainekset kattilaan. Sekoita miedolla lämmöllä kunnes taikina kiinteytyy. Siirrä taikina kulhoon, peittele kostealla liinalla ja anna jäähtyä. Jäähdyttyään valmis muotoiltavaksi!

Barbien leikkiruoista tuli yllättävän kivoja, vaikka itse sanonkin. En nimittäin pidä itseäni tippaakaan taitelija tyyppinä, joten hieman peukalo keskellä kämmentä lähdettiin tähän projektiin. Ruokien kuivattua (noin vuorokausi) maalasin ruoat ihan tavallisilla vesiväreillä.Vesivärien kuivattua lakkasin ruuat askartelulakalla, ettei leikissä sormet tahriinnu vesiliukoisten vesivärien takia.

Minä tein nämä ruoat tytöille alusta loppuun, mutta varmasti hieman isommat lapset osaavat jo itse ideoita vaikka mitä! Ja toisaalta, kun lasten kanssa tai heille tekee, on taivas vain rajana mielikuvitukselle. Kuka sanoo, että ruokien pitäisi leikissä näyttää siltä kuin oikeassa elämässä? Ei kukaan! Sitä paitsi, aika nopeasti minun leipäni ainakin vaihtuivat suklaaksi ja kulhollinen puuroa spagetiksi pienten leikkijöiden silmissä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään starttaa juoksukoulun 4. viikko!👌 jaksaa, jaksaa! Vaikka helteet tekee vähän tuskaa..😂 #juoksukoulu#healthylife#elämäntapamuutos

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: