Yleinen 6.10.2017

Tee maailman epäitsekkäin teko sitten elintenluovutuksen: Osta soiva lelu lapsellesi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Let it gooo, let it goo..!!! Lahjapaketin avaamisesta on puolisen tuntia ja olen valmis työntämään tuon nuken sinne mihin aurinko ei paista.

Laulavien lelujen ostaminen lapsillensa on ehkä maailman epäitsekkäin teko. Maksat itsesi kipeäksi siitä, että saat kolme kuukautta kestävän korvamadon. Ellei patterit sitten mystisesti lopu aivan yhtäkkiä. Sekä lelusta että kaikista kaupoista..

Kävimme pitkän ja hartaan keskustelun tuosta kapistuksesta miehen kanssa kaupassa neljä vuotiaan synttärilahjaa miettiessämme. Mutta kun toi on ihan v#!*n ärsyttävä. Jaksatko sinä mukamas kuunnella sitä toistolla seuraavat kolme kuukautta? Vähintään.

Kuitenkin äidin- ja isänrakkaus lastansa kohtaan oli niin vahva, että he olivat valmiita uhraamaan kuulonsa ja järkensä lapsensa puolesta. Olihan laulava Elsa ollut toiveena jo viime joulusta saakka. Sitkeä mimmi, vanhemmat saattoivat salaa toivoa buumin menevän ohi ennen lokakuuta ja tätä päivää.

Toisaalta toivon, että tuo nukke kestää vuosikaudet. Kun neiti murkkuiässä sitten kyseenalastaa meidän tyhmien vanhempien rakkauden häntä kohtaan, isken nuken hänelle käteen. Kuuntele tätä kolme kuukautta putkeen ihan vapaaehtoisesti ja tule sitten kysymään uudestaan että rakastetaanko me sinua. Kuitenkin nuken kanssa olette edelleen molemmat vielä hengissä…

Olihan päivänsankarin ilo tämän tuskan arvoista. Ehkä. En ole ihan vielä satavarma. Ehkäpä haen kaupasta itselleni korvatulpat samalla kun haen tytöt päiväkodista.

 

Päähän jää, päähän jää, korvamato tää.

Päähän jää, päähän jää, ja järki häviää.

Ja niin edelleen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

eli toivoa on meilläkin… 😉 😀 isommilla lapsilla taitaa mennä yleensä vähän nopeammin nämä uutuudeen viehtykset ohi! 🙂
0
1 vastaus

I feel you! Meille on rantautunut saman sarjan mikrofoni, jossa on maailman hienoin kristallisydän ja johon voi kaiken valmiin mölinän lisäksi nauhoittaa omaa ääntä. Kuinka huikeaa! Onneksi uutuudenviehätys laimenee aika nopeasti. Ja lelun voi välillä siivota vähän parempaan talteen…
0
1 vastaus

apuaaaaa toi kuulostaa tosi kivalta 😉 😀
0
1 vastaus

En kestä taas, kirjoitat niin hyvin!! Loistava teksti!
0
1 vastaus

hih, kiitos! <3
0
1 vastaus

Olen jäänyt ihan koukkuun sinun blogiisi 😀 ! Ihanaa vaihtelua sinun huumorisi ja mahtava kirjoitustapasi ??? Odotan aina innolla uutta postausta ! Tsemppiä loppuraskauteen ? p.s itselläni myös kaksi tyttöä, esikoinen 4 vuotta ja kuopus 7kk 🙂
0
1 vastaus

voi miten ihana kuulla, kiitos kauniista sanoistasi<3 ja ihanaa että jaksat seurailla!!! 🙂 kiitos tsempeistä <3 ihania pieniä prinsessoja sielläkin!
0
1 vastaus

Joulupukki toi tuon meille. 6v jaksoi kaksi viikkoa leikkiä sillä. Kaksi viikkoa?! Sitten hän halusi myydä sen kirpputorilla, kun ei lelu kiinnostanut enää vähääkään. Huoh…
0
1 vastaus

eli toivoa on meilläkin… 😉 😀 isommilla lapsilla taitaa mennä yleensä vähän nopeammin nämä uutuudeen viehtykset ohi! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • K E S Ä ! ❤ ja ruoka...❤ #happiness#foodlover

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: