Yleinen 19.10.2017

Aurinko. Tuo lapsiperheen pahin vihollinen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Näyttääkö tutulta?

Nuo pienet viheäliäät sormet löytävät joka paikkaan. Leivänmurut, ketsuppitahrat, voiset sormenjäljet, vesiväritipat ja kuraroiskeet. Miten ihmeessä ne löytävät tiensä vasta putsatuille pinnoille alle minuutissa? Aurinko on ihana asia, mutta kun se tuppaa paljastamaan lapsiperheen kodin karun todellisuuden.

Aina asuntonäyttöjen lähestyessä toivon sormet ristissä pilvistä päivää. Tiedättekö, vaikka miten puunaa ja putsaa asuntoa niin auringonsäteet tuovat ne kaikkein mystisimmätkin tahrat esille. On kummallista, miten hienosti kura näkyy tummanruskeassa ulko-ovessamme auringonvalossa. Hämärässä se näyttää aina puhtaalta…Meillä on sunnuntaina taas näyttö, pesen tuon ikkunan sitten kaksi sekuntia ennen kuin suljemme ulko-oven ja toivotamme vieraat kotiimme tervetulleiksi.

Kun valitsimme uuteen kotiimme materiaaleja, tiesin tasan tarkkaan mitä en halua. Korkeakiiltoiset keittiönkaapit, isot peiliovet ja kiiltävät laattapinnat, EI KIITOS! Tosin peililiukuovilla varustettu vaatekaappi eteisessä on haaveena, mutta siinä ei ole ikkunaa ja auringonvaloa. Ehkä selviämme hengissä? Tai totuttelemme sormenjälkiin…

Lapset. Ne, jotka pistävät saapuessaan elämäsi ylösalaisin. Elämäsi, sekä kotisi. Lasten jälkeen siisti koti on jokin yksisarvisen ja joulupukin kaltainen taruolento. Toiset väittävät sen joskus nähneen ja omistaneen. Uskoo ken tahtoo, kuviakin kun pystyy nykyään niin helposti muokkaamaan…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

Voi miten ihanan kuuloinen mummu siellä:’) kyllä on poikien kelpaa<3
0
1 vastaus

On se mummulakin meillä, koti on tahmea joka puolelta, kerran jäi sukkani kiinni kun lähdin kävelemään lattiaan, hehheh..onneksi en kaatunut MUTTA näin mummuna en ikimaailmassa vaihtaisi yhtään kiukku tai ällittely hetkeä pois, rakastan noita pieniä veljeksiä jotka unenpöpperöisinä tulevat mummulle ja papalle taas huomenaamuna kukonlaulun aikaan ja mietin jo nyt miten saisin heidän olonsa paremmaksi kun ovat väsyjä huomenna koko päivän aikasen nousun takia, kello 5 heräävät.
Imuroida pitää vaikka en sitä harrasta mutta hiekkaa tulee eteiseen ja pieni ryömii vielä joten nyt äkkiä imuri käteen ja menoks.
0
1 vastaus

Voi miten ihanan kuuloinen mummu siellä:’) kyllä on poikien kelpaa<3
0
1 vastaus

Muistelen samaa elämän vaihettani kun sinä elät nyt. Lapset kintereillä ja yhtä odottaen. Asunto myynnissä. Uudessa kodissa rahaa kiinni älyttömästi. Asunto näyttöjä tämän tästä. Hirvee Työ saada paikat siistiin kuntoon. Miten jaksat aina vaan hinkata ja järjestellä? Eikö ole pelko, jospa vanha asunto ei menekään kaupaksi tai vähintäin laskemaan hintaa mahdottomasti? Toisaalta vain se yksi ostaja tarvitaan.
0
1 vastaus

Niinpä, tämä asunnon myynti on kyllä stressaavaa aikaa! Uskallan siltiki luottaa että pääsemme tästä eroon vielä hyvissä ajoin, vaikka kieltämättä kyllä näitäkin kauhukuvia on mietitty!
0
1 vastaus

Itselläni ei ole lapsia mutta on koira joka tykkää katsella sohvien päältä ikkunoista. Sohvat ovat vielä kätevästi ikkunoiden alapuolella. Kun aurinko paistaa, kivat kuolajäljet näkyy
0
1 vastaus

Entisenä koiranomistajana muistan ton tuskan:D sama auton ikkunat, kaikki vedelty märällä nenällä läpi xD
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogin puolella juttua oviskivuista--> #uusipostausblogissa#momof3

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: