Yleinen 21.10.2017

33. Raskausviikko: Vihdoinkin vähän parempi olla..?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 32+0

Vauva: Painaa n. 1800 grammaa. Paino nousee huimaa vauhtia, lähes 250 grammaa viikossa! Hikkailee paljon. Liikkeet ovat rauhoittuneet paljon tilan puutteen vuoksi. Selkeitä potkuja ja tötäisyjä ei enää kunnolla tunnu, vaan likehdintä on sellaista muljuamista.

Oireet: Närästää, tietenkin. Nenä vuotaa verta todella helposti. Jaloissa ja sormissa alkaa olemaan sitä ah, niin ihanaa loppuajan turvotusta.

Mielihalut: Kurkkupastillit kertaa miljoona. En saa niistä tarpeekseni! Hiilihapollinen vesi, nam!!! Myös mandariinit maistuvat erityisen hyviltä.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Vauvan laskeutuessa olo ei ole enää niin ahdas ja tuskainen. Kumartelu on erittäin vaikeaa, mutta esimerkiksi istuminen on helpottanut, ihanaa! Pari päivää (kopkopkop…) supistukset ovat olleet myös rauhallisempia ja ei niin herkässä. Tänään olen siivonnut hieman huomista näyttöä varten, käynyt masukuvauksissa sekä pienellä kauppareissulla ja pientä jomotusta lukuunottamatta olo on hyvä! Toki nyt on pakko istuskella ja maata loppuilta tai kohta sattuu. (Okei, ennen kuin pääsin postauksen loppuun niin alkoi supistukset..no mutta silti tosi hyvä päivä ollut tänään!)

Synnytys pyörii jo päivittäin mielessä. Koska lähtö tulee? Miten synnytys alkaa, supistuksilla vai vesien menolla? Onko vauvalla tukkaa vai ei? Meneehän kaikki hyvin? Eilen täytin vihdoin ja viimein esitietolomakkeen sairaalaa varten. Olin venyttänyt sitä tähän saakka koska se vaikein, vauvan sairaalanimen keksiminen tuotti hankaluuksia ja erimielisyyksiä miehen kanssa, heh hee.

5 viikkoa ja vauva on täysiaikainen. 8 viikkoa eli 56 päivää laskettuun. Alle kaksi kuukautta!

Tulekoohan tässä sittenkin vielä hoppu ja paniikki?

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (5)

Hieman myöhässä tämä vastaus 😀 Mutta Aliisa, Alina, Aliina, Alvina, Loviisa, Livia, Vilhelmiina, Evelia…

Jee, ei enää kauaa että teidän pieni on täällä ?
0
1 vastaus

Loviisa
0
1 vastaus

Apua, ihana nimi!!!!!!!!!!<3
0
1 vastaus

Tuleeko kolmannellekin tytölle samat toiset nimet kuin E:llä ja M:llä? 🙂

Voi keksisin isosiskojen nimien kanssa vaikka mitä ihania nimiehdotuksia ?
0
1 vastaus

tulee kyllä ! 🙂 hei, anna kuulua vaan, ehkä sieltä löydämme jonkun nimen! :D:D:D:
0
1 vastaus

Hieman myöhässä tämä vastaus 😀 Mutta Aliisa, Alina, Aliina, Alvina, Loviisa, Livia, Vilhelmiina, Evelia…

Jee, ei enää kauaa että teidän pieni on täällä ?
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogin puolella juttua oviskivuista--> #uusipostausblogissa#momof3

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: