Yleinen 22.10.2017

Taloprojekti: Muutto lähestyy! (Kuvia!)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Pikkuhiljaa kaikki alkaa olemaan valmista! Tai ei edes pikkuhiljaa, nimittäin viime viikon torstaina saimme sähköpostiimme viimeisen laskun talostamme ja tiedon että ensi viikon keskiviikkona on loppusiivous! Se tarkoittaa sitä, että me pääsemme muuttohommiin ihan lähiviikkoina. Uskomatonta.

Kaikki kävi nopeammin kuin osasimme kuvitellakkaan. Helmikuussa piti päästä muuttamaan, ja pääsemmekin jo marraskuussa! En pistä vastaan, vaikka en juurikaan voi muuttopuuhiin muuta kuin pakkaamisen ja purkamisen osalta osallistua, on ihana päästä uuten kotiin sitten vauva kainalossa. Ja tytöillä on hetki aika tottua tähän muutokseen ennen kuin seuraava jo tuleekin pikkusiskon muodossa.

Ihana päästä jouluksi kotiin! Vaikka muutto tulee olemaan aikamoinen rutistus tähän loppuraskauteen vielä. Mutta hei, viimeisen kerran! Tästä ei muuteta sitten kuin vanhainkotiin vasta. Tai Espanjan aurinkorannoille viettämään eläkepäiviä…

Ja voi että miten odotan tämän asunnon tyhjentämista. Asuntonäyttöjenkin siivoukset helpottuvat roimasti kun ei ole tavaraa ja rompetta joka nurkassa!

Ihanaa, ihanaa ja ihanaa. Me päästään jouluksi kotiin. Hyvissä ajoin ennen joulua <3

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

on!! 🙂 joo sattiin valita oikeastaan kaikki itse. Rakennuttajalla oli tietyt toimittajat, me otimme ihan rakennuttajan vaihtoehdista joka oli Nixi-keittiöt. Emme juurikaan tehneet mitään muutoksia, vaikka olisi kyllä saanut jos olisi halunnut! 🙂
0
1 vastaus

Oi miten jännittävää!! Saitteko osallistua itse esim. keittiön suunnitteluun? Mikä keittiötoimittaja teillä on?
0
1 vastaus

on!! 🙂 joo sattiin valita oikeastaan kaikki itse. Rakennuttajalla oli tietyt toimittajat, me otimme ihan rakennuttajan vaihtoehdista joka oli Nixi-keittiöt. Emme juurikaan tehneet mitään muutoksia, vaikka olisi kyllä saanut jos olisi halunnut! 🙂
0
1 vastaus

Ihanaa, uuteen kotiin. Saako olla utelias, paljonko talo tuli maksamaan?
0
1 vastaus

no älä muuta sano ! 🙂 tarkkoja summia en viitsi täällä näin julkisesti huudella, mutta tämän rakennuttajan tämä talomalli vaihtelee siellä 220 000 – 290 00 välillä! Tontin paikasta ja omistajuudesta riippuen. Meillä on oma tontti, joten tämä meidän talo sijoittuu tuohon keskivälille! 🙂
0
1 vastaus

No joo mamma ei tykkää kun muutatte kauemmad? No ei maat, vävypojalle terkkuja että ootte edelleen työmatkani varrella ???
0
1 vastaus

hahhahaa 😀 todella kauas muutetaankin 😉
0
1 vastaus

Tervetuloa naapuriin ☺
0
1 vastaus

hih, kiitos!! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • K E S Ä ! ❤ ja ruoka...❤ #happiness#foodlover

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: