Yleinen 29.10.2017

Taloprojekti: VALMIS!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

…Tai jalkalistoja vailla valmis. Muutamat rakennustarvikkeet pyörivät vielä nurkissa kun eilen kävimme taas katsomassa miltä kodissamme näyttää. Loppusiivous tehtiin torstaina ja hei, tiistaina me saadaan avaimet!!! Sen jälkeen alkaa pakka,siirrä,purkaa rumba ja joko jo ensi viikonloppuna tai sitä seuraavana meidän olisi tarkoitus päästä muuttamaan!

Kerrankin odotan että viikonloppu olisi nopeasti ohi! Jotta pääsemme hoitamaan kaikki ”viralliset” asiat kuten vakuutukset ja sähkösopimukset. Tiistaina nimittäin kun hallintaoikeus siirtyy vain ja ainoastaan meille, raukeaa myös kaikki rakennusajan vakuutukset ja sopimukset. Mielenkiinnolla jään odottamaan miten käy asumiskustannusten, onko omakotitalo asuminen kalliimpaa vai halvempaa touhua kuin tällä hetkellä rivitalossa? Ajattelin parin kuukauden päästä tehdä pientä laskelmaa että miten kävi.

Tule jo tiistai!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (24)

pohjaratkaisuun mekin rakstuimme sekä siihen, ettei turhia neliöitä ole. Ja juu, oma tonttia meillä tässä! 🙂

ja sanoppa muuta, elämä on valintoja täynnä ja omien lasten kotikasvatusta ei kyllä rahallisesti tueta. Siksipä minuakin työelämä ainakin pienissä määrin kutsuu heti ä loman jälkeen luultavasti 🙂

1 vastaus

Ihanaa!! Oispa kiva nähdä talon pohjapiirros.

1 vastaus

hei täytyykin muistaa ensi kerralla laittaa siitä kuva kun jotain talopostausta teen! 🙂

1 vastaus

Miksi vielä näkee monesti että astianpesukone on lattialla ? Joutuu kumartumaan kun sitä täyttää & purkaa. Miksi ei astianpesukonetta nosteta vähän ylemmäksi että työn saisi tehdä suoralla selällä. eli koneen alle vetolaatikosto ?

1 vastaus

Korotettua astianpesukonetta ei ole viisasta laittaa varauksetta jokaiseen keittiöön. Seinustalla, jolla astianpesukone on, ei sijaitse mitenkään superpaljon pöytätasoa, jolloin korotettu astianpesukone olisi vienyt aivan liikaa pöytätasoa pois käytöstä. Tuo on oikein hyvä ratkaisu noin. Monesti keittiötä suunnitellessa pitää tehdä kompromisseja yksityiskohdissa toimivan kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

1 vastaus

Jep, aina ei voi kaikkea saada. Mekin arvostimme enemmän tasoa kuin tuota nostettua konetta. Ja omalla kohdalla keittiön suurin ikkunapinta-ala vaikutti ratkaisuun.

Onnea valmiista taloprojektista ja tsemppiä muuttopuuhiin!

1 vastaus

kiitos<3

1 vastaus

! 🙂 no näinpä. minulle ainakin ahtaan rivarikolmion keittiön jälkeen tuo laskutila on se, jtoa todellakin haluan mahdollisimman paljon 😀

1 vastaus

Meillä on korotettuna ap-kone, ja nyt jos saisin valita, tulisi se ehdottomasti lattiatasoon. Vajaa vuoden ikäinen vauhtiviikarimme nimittäin saa vetäistyä alakorin koneesta lattialle ja mikäli koneessa sattuu olemaan astioita, on lopputulos aika ikävä. Vaarallistakin se on jos lapsi jää painavan korin alle.

1 vastaus

huiiii kuulostaa hurjalle! 😮

1 vastaus

mistä kukin tykkää! 🙂

1 vastaus

Voi, että tuo on niin siistiä! Haluaisin kanssa päästä muuttamaan, vaikka nykyisessä kodissa ei oikeastaan mitään vikaa olekaan. Omakotitalo ois kyllä vaan niin kiva saada kodiksi! Onnea ja tsemppiä muuttoon!

1 vastaus

kiitos <3 tiedän ton tunteen, muuttamisessa on sitä jotain vaikka se samalla on niin kamalaa 😀

1 vastaus

Minustakin olisi kiva nähdä talon pohjapiirros! Tykkään erityisesti tuosta, miten keittiö on sijoitettu, tai ainakin se näyttää kuvien perusteella todella hyvältä. 🙂 Onnea valmistuneesta taloprojektista, ja paljon tsemppiä muuttorumbaan! <3

1 vastaus

kiitos!<3 täytyy muistaa liittää pohjapiirros ensi postaukseen! 🙂

1 vastaus

Niin siistiä! Onnea uuteen kotiin ????

1 vastaus

niin on ! kiitos<3

1 vastaus

Hyvältä näyttää! Juuri tuollainen värimaailmaltaan sopivan neutraali johon ei heti kyllästy. Saitteko itse miten paljon vaikuttaa esim. keittiöön? Kiinnitin huomiota, että alakaappeja on paljon. Ettekö halunneet vai eikö ollut mahdollista saada vetolaatikkoja? Itse olen ne kokenut kovin käteviksi esim. kattiloiden säilytyksessä. Pohjapiirros olisi tosiaan kiva nähdä 🙂

1 vastaus

sitä me juuri haettiin oikeastaan koko kodilta, neutraali jossa voi sisutaa väreillä sitten kun haluaa ja värejä joihin ei kyllästyisi :p saatiin suunnitella, mutta oikeastaan otettiin se joka pakettiin kuului 🙂 minä itse henk kohtasesti en pidä vetolaatikoista, meillä on nyt niitä keittiössä ja tuntuu että AINA saan jonkun johdon, kahvan tai kannen ikävästi johonkin väliin ja laatikko ei kulje kunnolla 😀 toki voi olla ettei uusimmissa keittiöissä olisi tätä samaa ongelmaa, meidän tämä keittiö on kaiskytluvun loppupuolelta :p

1 vastaus

Onnea uuteen kotiin!
Ystäväperheemme on jo joitakin vuosia asunut saman rakentajan talossa ja kovin tutulta näyttää. Tosin heillä keittiön vieressä eteinen vessan paikalla.

1 vastaus

kiitos<3 joo näitä kaiketi saa "peilikuvina" ja vähän eri malleina sekä eri huonemäärillä! 🙂

1 vastaus

Onnea uuteen kotiin, näyttää hienolta! Saanko udella, onko vanha asuntonne jo myyty? Toivottavasti ette ainakaan joudu killumaan kahden asunnon loukossa. Mekin haaveillaan paraikaa omasta talosta mutta emme uskalla toimia ennenkuin vanha asunto, rivari, on varmuudella myyty.

1 vastaus

kiitos<3 ei ole vanha vielä myyty, jonkun aikaa siis olemme kahden asunnon loukussa johon toki olimme varautuneet! 🙂 eiköhän tästäkin eroon päästä! 🙂 me olisimme mieluusti myös ensin myyneet vanhan, mutta tätä uutta ei millään saatu varattua ja meidän oli "pakko" tämä saada :p

1 vastaus

Juuri tuollaisesta kompaktista talosta mekin haaveilemme. Yksitaso, mahdollisimman vähän kulmia peltotontilla. Kohtuuhintaan ilman prumelaareja. Onko tontti oma? Haaveita vaan tässà iässä suht pienipalkkaisilla. No,me halutaan kasvattaa lapsemme itse ja siten luopua talohaaveestamme tässä vaiheessa. Harmi kun vanhempien panostus on niin aliarvostettua nykyään. Elämä on valintoja sanoi mamma.

1 vastaus

pohjaratkaisuun mekin rakstuimme sekä siihen, ettei turhia neliöitä ole. Ja juu, oma tonttia meillä tässä! 🙂

ja sanoppa muuta, elämä on valintoja täynnä ja omien lasten kotikasvatusta ei kyllä rahallisesti tueta. Siksipä minuakin työelämä ainakin pienissä määrin kutsuu heti ä loman jälkeen luultavasti 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Katsottiin tyttöjen kanssa yksi päivä vanhoja valokuvia. " Äiti katso mamman sylissä on Ilona"😍😂 #tb#1993#mymom#samastamuotista#meitsi

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: