Yleinen 1.11.2017

Lasten ensimmäinen ”joululahja”.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Äiti, kun me muutamme uuteen kotiin miten joulupukki sitten jouluna löytää sinne?

Tälläisiä pohdintoja kävi aamulla läpi meidän nelivuotias samalla ulkohaalareita päällensä vetäen. Silmät olivat selällään huolesta, eikä äidin vakuuttelut tuntuneet ihan uppoavan. Vaikka mietittiin yhdessä iloisesti, miten ihmeessä se joulupukki on niin viisas, että tietää missä jokainen lapsi asuu. Miten ihmeessä tontut ovat niin taitavia vakoilemaan, ettei heitä nää kuin pieniä vilahduksia vaikka miten yrittäisi?

Olipa tonttu juuri sopivasti kuulolla ja kuuli aamuisen keskutelumme. Uuden kotimme yhteen lastenhuoneeseen oli ilmestynyt pieni paketti ja kirje, kun iltapäivällä sinne saavuimme. Kirjeessä kerrottiin, että kyllä pukki löytää perille. Toivotettiin onnea uuteen kotiin ja että pian nähdään, ei jouluun niin hirveän kauan enää ole. Allekirjoitus oli itse Taavi tontulta, joulupukin parhaalta vakoilija tontulta. Vau, miten ihmeessä se tonttu osasikin tuoda kirjeen ja paketin tänne! Kyllä ne on viisaita.

Se ilo ja taianomaisuus lasten silmissä joulun alla. Siinä on sitä jotain. Lapsuuden joulut, niissä on sitä jotain. Jouluun ei ole kuin runsas 1,5 kuukautta, voi miten sitä jo meidän perheessä odotetaan! Lapset olisivat tietenkin tänään jo halunneet kuusenkink koristella, mutta ehkä ei kuitenkaan vielä. Jouluvalot aion kyllä heti ripustaa uuteen kotiimme, kun muutto siihen kuntoon saadaan. Tai kausivalot, tai miksi ikinä niitä haluaa tuon paremman puoliskon kuullen kutsua kun kuulemma joulu ei ihan vielä ole täällä…heh hee.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Talvivalot 😉
0
1 vastaus

Ihana ?
0
1 vastaus

Talvivalot 😉
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!❤☀ kenen muun päivän suunnitelmat näyttää tältä?😍👌 onneksi vielä ainakin tämä viikko on uintiviikko! Vaikka välillä onkin tuskaisen kuuma niin onhan tämä nyt upea kesä! #goodmorning#huomenta#kesä#frozen#arjenpienetilot

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: