Yleinen 5.11.2017

Terveisiä muuttohässäkän keskeltä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Laatikoita, laatikoita ja lisää laatikoita. Kadonneita tavaroita, kipeitä jäseniä ja supistuksia.

Niistä on kunnon muutto tehty! 

Hengissä ollaan, vaikkakin täytyy myöntää että meikäläisen kroppa on aika loppu. Lähes kaikki tavarat on siirretty vanhasta kodista uuteen, ja jo viime yönä nukuimme uudessa kodissamme. Pikkuhiljaa laatikot tyhjenee, ehkä uskaltaa luvata että ennen joulua kaikki tavarat ovat jo paikoillaan?

Sanon kyllä sen, että muuttaminen on hullun hommaa. Vielä hullumpaa se on raskaana ja flunssassa. Tänne iski totta kai kunnon flunssa koko perheeseen juuri täksi viikonlopuksi. Onneksi meidän lähipiiri on ollut muuttoapuna ja olemme saaneet apua lastenhoitoon, kantamiseen, purkamiseen ja muonitukseen. Ihan superia!

Ajatus ei oikein kulje, pää on täynnä räkää ja muuttopölyä. Hetki menee ennen kuin tähän uuteen kotiin kotiutuu mutta kyllä nyt jo voin sanoa, minä rakastan tätä! Lapset ovat ottaneet muuton myös ihan ok. Elvira hivenen ikävöi vanhaan kotiin mutta ehkä enemmänkin sen takia, että paria päiväkotikaveria tulee ikävä. Vaikka he näkevätkin jo ensi viikonloppuna synttärijuhlien merkeissä!

Nyt vihdoin istutaan koko perhe hetkeksi alas ja katsotaan yhdessä televisiota. Palailen huomenna raskauspostausten kera! Hiljaa hyvää tulee sanovat, ja kyllä tämä touhu näin paksuna onkin aika hidasta puuhaa! Toisaalta mihinkäs tässä valmiissa maailmassa kiire, äitiyslomakin alkaa vasta viikon päästä, heh he!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

hihi, muuttokuume on kavala tauti 😉 ja kiitos, toivon että tämän vuoden puolella saadaan heittää hyvästit vanhalle asunnolle! 🙂
0
1 vastaus

Tää postaus ei kyllä yhtään auta omaa muuttokuumetta… Vähän ihanaa kun pääsitte jo yöksikin sinne uuteen! Tsemppiä tavaroiden purkuun ja edellisen asunnon myyntiin!
0
1 vastaus

hihi, muuttokuume on kavala tauti 😉 ja kiitos, toivon että tämän vuoden puolella saadaan heittää hyvästit vanhalle asunnolle! 🙂
0
1 vastaus

Hei!!!

Ihana lukea blogiasi ja seurata raskauttasi, me tullaan muutama päivä perässä 🙂 ja muuttokin meillä oli samaan aikaan, tai no me muutettiin jo viikko sitten! Meillä on ensimmäinen lapsi tulossa ja ihan täpinöissään ollaan nyt pesää rakennettu ja vauvalle laitettu petiä yms. kun vihdoinki saatiin isompi asunto <3 Tsemppiä teille odotukseen ja toivottavasti flunssa pian helpottaa 🙂
0
1 vastaus

kiitos!<3 ja ihana kun tykkäät lukea! 🙂 paljon tsemppiä ja jaksamista myös sinne loppuraskauteen, ei enää kauaa niin pääsemme tositoimiin! 🙂
0
1 vastaus

Juu, ei varmasti oo kevyttä hommaa kyllä, voimia! Täälläkin ois kauhee muuttokuume.. Ihana tuo keittiön tapetti 🙂
0
1 vastaus

kiitos!!! 🙂 hengissä ollaan 😉
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Jeah. Nyt kylmä olut...😂👌 rankka päivä, vaikka toisaalta oma moka kun valvoo liian myöhään ja perheen pienin herättää 6:00👌 te jotka ette mökkeile tai muuta, mitä teette huomenna? Meillä ei ole vielä mitään suunnitelmia! #quoteoftheday

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: