Yleinen 16.11.2017

Lapsiperheen glamouria: Leikkihuone rajoittaa kodin lelukaaosta…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

…Mutta kuka tämän huoneen puhtaaksi raivaa? Taidan hakea ulkoa lumilapion ja kauhoa lelut takaisin laatikoihinsa. Miten ihmeessä nuo kaksi tyttöä ovat mahtuneet leikkimään täällä…Onneksi kohta on joulu ja saadaan taas lisää leluja lapsille!

Lapsiperheen glamouria aloittaa uuden postaussarjan blogissa. Yksi arkinen kuva lapsiperheen arjesta per päivä. Tai tarkoitus olisi per päivä, kuten tähän galmouriin kuuluu kaikkihan sujuu lapsiperheessä aina suunnitelmien mukaan. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

jännä kun ei täälläkkään jakseta siivota, leikkiä kyllä ja sotkea 😉 hei hyvä idea, pistän korvan taakse!! :p
0
1 vastaus

? sä oot kyllä ihan huippu! Osaat kirjottaa niin sujuvasti ja turhaan kaunistelematta lapsiperheen arjesta. Kyllä on monet hymähdykset saanu näitä lukiessa. Meillä 6lasta että tiedän tosiaan mistä puhut.
Ollaan kanssa muutettu uuteen omakotitaloon ja en osannu etukäteen ajatellakkaan minkälaista stressiä tulee ku uudet pinnat alkaa saamaan kolhua,väriä ja lommoja. Ja kuinka tapettiseinä ruokapöydän takana odottaa ensimmäisiä lentäviä kaakaoita/mustikoita/mustaherukkamehuja tms.. vielä ei oo osunu vaikka muutama vuos kylmänviileesti niitä odoteltu.
Onnea ja voimia loppu-odotukseen.
0
1 vastaus

hihiii kiitos :)<3 ja hei ällä sano noin, eilen lensi jo ekat maidot vähän liian lähelle tuota tapettia.. xD 😀 ja kiitos!!
0
1 vastaus

Samalta näyttää meidän leikkihuone (ja olohuone), jossa leikkii kolme lasta. Kaaos häiritsee vaan silloin, kun on aika siivota, ei kuulemma pysty, kun on niin sekasta. 😉 Meillä on leikkihuone olohuoneen päässä ja oon vakavasti harkinnut jonkun lanan hankintaa, jolla vaan tuupata olkkarin puolelle tulleet lelut leikkihuoneeseen iltaisin ja ovi vaan kiinni perässä. Poissa silmistä 😉
0
1 vastaus

jännä kun ei täälläkkään jakseta siivota, leikkiä kyllä ja sotkea 😉 hei hyvä idea, pistän korvan taakse!! :p
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • K E S Ä ! ❤ ja ruoka...❤ #happiness#foodlover

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: