Yleinen 17.11.2017

Lapsiperheen glamouria: Ja joku sanoi että me ollaan edetty nopeasti…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Me sentään olimme tapailleen nelisen viikkoa ennen kuin esikoinen ilmoitti tulostaan. Lumikki pistää ilmeisesti paremmaksi, ensi silmäyksellä lupaus ikuisesta onnesta. Varovasti Lumikki, jos naisten facebook ryhmiin on uskominen niin joka toisen exä tai nyxä tai mikä lie on narsisti psykopaatti. Linkitä nyt ainakin ensin prinssisi koko nimi ja valokuva pariin fb ryhmään, kyllä ne naiset äkkiä selvittää kultasi menneisyyden ja nykyisyyden.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

😀

1 vastaus

😀

1 vastaus

😀

1 vastaus

Tavattiin nykyisen kanssa ensimmäisen kerran. Siitä meni viikko kun alettiin seurustella. Ja seurustelusta taas 8 päivää kun raskauduin. Yllätyksenä tuli molemmille, miehelleni ja minulle, ehkäisyä oltiin kuitenkin käytetty. Uusioperhearkea tässä elellään. Eli hiukan nopeammassa tahdissa kun alunpitäen oli tarkoitus…

1 vastaus

:D<3 tutulta kuulostaaa!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Katsottiin tyttöjen kanssa yksi päivä vanhoja valokuvia. " Äiti katso mamman sylissä on Ilona"😍😂 #tb#1993#mymom#samastamuotista#meitsi

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: