Yleinen 18.11.2017

Lapsiperheen glamouria: Kyllä minä pärjään hyvin ilman äitiysvaatteita…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Suunnitelma hyvä, toteutus huono. Kumpi räjähtää ensin: housut persuksista vai vetoketju hupparista? Tj 4 viikkoa laskettuun…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

!! 😀
0
1 vastaus

Hih, mäkin ajattelin selvitä ilman äitiysvaatteita tän raskauden. 😀
0
1 vastaus

!! 😀
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • K E S Ä ! ❤ ja ruoka...❤ #happiness#foodlover

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: