Yleinen 24.11.2017

Kun äiti itsensä ylitti ja vauvalle peiton virkkasi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Melkein kyynel silmin katselen tuotostani täällä. Se ei ole täydellinen, ei todellakaan. Mutta se on ihan hemmetin suuri saavutus ihmiseltä, joka on aina vihannut käsitöitä. Se on paljon ihmiseltä, jonka käsityönumeron on ollut korkeintaan seiskan luokkaa…

Saan kiittää tästä sairauslomaani. Kun jäin sairauslomalle, mietin miten saisin aikani kulumaan kun pitäisi ottaa supistusten takia rennosti. Mieleeni tuli virkkaus, se ainoa käsityö josta oikeasti edes vähän pidin. Ja siitä se ajatus sitten lähti!

Noin kymmenen viikkoa myöhemmin ostin Ikeasta fleecepeiton jonka leikkelin ja ompelin peiton toiselle puolen. Peitosta tuli aika kiva, vaikka itse sanonkin! Ja juuri passeli vauvan suojaksi turvakaukalossa.

Virkkausintoni ei suinkaan saa laantua tähän tuotokseen, nimittäin tytöt tilasivat totta kai itselleen samanlaiset omiin sänkyihinsä. Virkaten ja vääntäen siis homma jatkuu. Ehkä ensi jouluna he saavat uudet päiväpeitot itselleen, heh hee. Voin nimittäin olla että parin viikon päästä on kädet täynnä töitä taas hetkeksi aikaa..

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

voi kiitos!! 🙂
0
1 vastaus

?
0
1 vastaus

:)!
0
1 vastaus

Nätti, ihanat värit! Ihastelinkin peittoa jossain sinun aiemmassa postauksessa:)
0
1 vastaus

voi kiitos!! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Jeah. Nyt kylmä olut...😂👌 rankka päivä, vaikka toisaalta oma moka kun valvoo liian myöhään ja perheen pienin herättää 6:00👌 te jotka ette mökkeile tai muuta, mitä teette huomenna? Meillä ei ole vielä mitään suunnitelmia! #quoteoftheday

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: