Yleinen 27.11.2017

121 neliötä: Uutta ilmettä keittiöön!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Nämä kuluneet kolme viikkoa on sisältänyt miljoona pahvilaatikkoa (okei pikku kalavale vaikka kieltämättä siltä se on tuntunut..) sekä jätesäkkiä. Pikkuhiljaa kuitenkin tavarat alkavat löytää paikkansa ja meille hahmottuu mitä kaikkea haluamme tänne uuteen kotiin hankkia ja mistä vanhoista tavaroista luovumme. On siis aika aloittaa pikkuhiljaa esittelemään meidän uutta kotia (jota oikeasti rakastan joka päivä vain enemmän ja enemmän!) Jokainen uuteen kotiin liittyvä postaus alkaa nimellä 121 neliötä. Ja aloitetaan nämä postaukset keittiöstä, jonne hankimme uuden ruokailuryhmän kun vihdoin saimme hieman isommalle pöydälle tilaa!

Meillä oli tosiaan ennen neljän hengen pöytä tummanruskeana. Rivitalokotimme keittiö ei ollut kovinkaan tilava, joten kuuden hengen pöydästä sai vain haaveilla. Nyt pohdimme hieman kuuden ja kahdeksan hengen ruokailuryhmän välillä, mutta tulimme siihen tulokseen että kahdeksan olisi voinut olla jo liian iso. Vaikka olemme valinneet kotimme pinnat neutraaleiksi ja ”tylsiksi” ihan tarkoituksella, on minulla olo että tämä keittiö kaipaa kyllä jotain piristysruisketta harmaan ja valkoisen kaveriksi. Muutakin, kuin niitä mustikka- ja porkkanasosetahroja joita kaikki nämä valkoiset pinnat oikein huutavat luokseen. Jouluksi ainakin pakko saada jotain punaista! Mutta silti vaan tänään ostin tylsän harmaat tähtivalot keittiön verhotankoon roikkumaan…Ehkä punainen kaitaliina ja/tai punaiset istuintyynyt?

P.s Olen saanut pyyntöjä laittaa meidän talon pohjapiirrustusta tänne, mutta valitettavasti tekijänoikeudet suojaavat sitä enkä voi näin julkisesti sitä teille esitellä. Talomallimme on kuitenkin Iso Klassikko A ja ihan googlettamalla sen pohjapiirrustus löytyy rakentajamme kotisivuilta! Sieltä löytyy siis Iso Klassikko malli, en tiedä mitä eroa tuo A kirjain siihen tuo..Nopealla vilkaisulla en huomannut mitään eroa! 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (7)

Kaunis raikas ruokailutila tapettia myöden =)
0
1 vastaus

Apua hirveä tapetti!
0
1 vastaus

Apua hirveät käytöstavat!
0
1 vastaus

Kaunis raikas ruokailutila tapettia myöden =)
0
1 vastaus

Kaunis neutraali sisustus! 🙂
0
1 vastaus

kiitos paljon ! 🙂
0
1 vastaus

Niin haaveilen omasta talosta… Kaunis ja simppeli ruokailutila! Tapettia myöten 😉
0
1 vastaus

kiitos paljon! 🙂 haaveilu on ihanaa ja hei, ne haaveet voi toteutua 😉
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänä vuonna tehtiin äitienpäiväkortit kananmunan kennoista! 👌 ja hei kerrankin ollaan ajoissa!!! #uusipostausblogissa#linkkibiossa#äitienpäivä#äitienpäiväkortti#askartelu#lapset

tehtavanimikkeenablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: