Yleinen 4.12.2017

DIY Joululahjaidea: Ihana sheavoide kuiville kantapäille!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Osta pala sheavoita (karitevoi).

Paloittele voi kattilaan.

Lämmitä miedolla lämmöllä kunnes voi on sulanut läpikuultavaksi.

Laita voi jäähtymään pakkaseen. 10-20 minuuttia riittää. Voi ei saa kovettua kovaksi, mutta sen pitää hivenen kiinteytyä ja muuttaa väriään takaisin valkoiseksi.

Vatkaa voi sauvasekoittimella kermaisen kuohkeaksi.

Purkita haluamiisi puhtaisiin purkkeihin! 

Halutessaan sheavoin joukkoon voi lisätä eteerisiä öljyjä tuoksua tuomaan tai jotain muuta öljyä kuten kookosöljyä tai manteliöljyä pehmeyttä antamaan. Koska sheavoi kovettuu aika kovaksi jäähtyessään. 

Helppoa kuin heinän teko! Sheavoi eli karitevoi sopii vaikka ja mihin. Meidän perheessä sitä käytetään kuiviin kantapäihin, atooppisen ihottumaan, sinkkivoiteen tilalla punoittavaan vaippa-alueeseen sekä yövoiteeksi kasvoille. Minä purkitin sheavoin pilttipurkkeihin ja aion antaa niitä joululahjaksi itse tekemäni jalkakylpysuolan kaverina. Koska oikeasti, tämän parempaa kuivien kantapäiden taltuttajaa ei olekkaan!

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Mä haen aina ruohonjuuresta! 🙂
0
1 vastaus

Loistoidea,mutta mistä ihmeestä tuota sheavoita saa ostaa?
0
1 vastaus

Mä haen aina ruohonjuuresta! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • K E S Ä ! ❤ ja ruoka...❤ #happiness#foodlover

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: