Yleinen 20.12.2017

Lapsiperheen glamouria: Leikissä kaikki onnistuu, tosielämässä ei…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kun lapset tulevat sisälle, koko eteinen on kaaoksessa. Kengät, pipot, hanskat ja haalarit. Kaikki hujan hajan pitkin eteistä. Kehotuksista huolimatta..

Mutta kun armaat tyttäreni leikkivät kotia, on jokainen korkokenkä ja tohveli hienossa järjestyksessä.

Oi miksi, miksi tämä järjestelmällisyys ei toimi samalla tavalla tosielämässä!? 

Myönnän nimittäin itsekkin, että lapsena lempileikkeihini kuulu ruuanlaitto, vaipanvaihto ja työn leikkiminen. Ei ihan noista hommista saa tällä hetkellä sitä samaa iloa mitä silloin 15 vuotta sitten…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

hih niin on! :p
0
1 vastaus

Ihana tohvelirivistö! 😀
0
1 vastaus

hih niin on! :p
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • K E S Ä ! ❤ ja ruoka...❤ #happiness#foodlover

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: