Yleinen 23.12.2017

42. Raskausviikko: Varmasti viimeinen viikkopostaus!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Raskausviikko: 41+0

Vauva: Tuntuu valahtavan päivä päivältä alemmas. Vaan ei tipahda…

Oireet: Närästää. Supistaa. Jomottelee. Yllättävän hyvä kuitenkin olla. Öisin on vaikea nukkua, unettomuus vaivaa mutta hormonit pitää huolen ettei juurikaan väsytä.

Mielihalut: Hiilihapollinen vesi. Kurkkupastillit. Edelleen ruoka maistuu vähän huonosti.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Pisimmälle venynein raskaus ja sen kyllä huomaa tässä turhautumisen tasossa. Päivät matelee eteenpäin ja jokaikinen yö mietin että joko jo. Merkkejä synnytyksestä on vaikka muille jakaa, mutta mitään ei tapahdu.

Toisaalta, eilen menin ensimmäistä kertaa illalla nukkumaan ajatuksella että eihän lähtö vaan nyt tulisi. Nyt ollaan jo niin joulun kynnyksellä (oikeastaan meidän joulu alkoi jo tänään mammalassa), että haluan mielummin olla pallomahana kotona kuin vauvan kanssa Tyksissä. On tässä vielä aikaa synnyttää joulunkin jälkeen…

Tämä tosiaan on viimeinen raskausviikkopostaus, nimittäin eilen minulle soitettiin Tyksistä ja aika yliaikaiskontrolliin on varattu. 28.12 se alkaa, ellei itsellään ole sitä ennen alkanut. Puhelimessa tosiaan puhuttiin vähän ballonkin laitosta ensimmäisenä jos vaan tilanne sen sallii. Ei enää siis montaa yötä!

Vaikka jännitin käynnistystä niin nyt yritän ajatella että kokemus kai sekin. Kyllä se vauva sieltä ulos tulee, tavalla tai toisella. Ja onhan tässä vielä aikaa monta päivää ja yötä, jos synnytys lähtisi täysin spontaanisti käyntiin.

Niin lähellä ettei enää jaksa olla oikeasti edes kyllästynyt tähän raskauteen. Öisin on vaikea nukkua, kun valtava vatsa on jo epämukava, mutta ei enää todellakaan kauaa. Ihan kohta hän on täällä, miten jännittävää!

Tämä joulupallo toivottaa kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulua. Toivon, että seuraava postaus jonka joulun jälkeen tänne rustaan on kuva meidän uudesta perheenlisäyksestä.

Katsotaan ja jännitetään miten käy!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (18)

kiitos näin jälkikäteen<3
0
1 vastaus

Hirmuisesti tsemppiä näihin viimeisiin päiviin.♥
0
1 vastaus

<3 kiitos näin jälkikäteen! :)
0
1 vastaus

Hurjan jänniä aikoja!l
Itselläni ei raskaudet ole koskaan kestäneet edes laskettuun aikaan asti, mutta käynnistetty silti kaksi kertaa muista syistä.
Kyllä käynnistynsen vielä kestää, kunhan ei tarvitse osastolla maata odottamassa. Se se vasta kurjaa on. Joten toivotaan, että saat kotoa lähteä. Joko sovitusti tai ”yllättäen”.
0
1 vastaus

me onneksi jouduttiin odottamaan vain vähän, vaikka tylsää sekin oli 😀
0
1 vastaus

Aika jännä, että sulle on suoraan sanottu, että silloin ilman muuta käynnistetään, jos ei itsestään ole alkanut! Itse kävin ihana samoilla päivillä yliaikakontrollissa, mitä sä olet nyt menossa, eikä lääkäri puhunut mitään käynnistyksestä, antoi vaan ajan seuraavaan kontrolliin 42+0, jonka seuraavana päivänä sitten viimein käynnistettiin… Tsemppiä jouluun ja tulevaan koitokseen!
0
1 vastaus

samaa minäkin ihmettelin, en tiedä johtuiko siitä että vauvasta povattiin jo laskettuna yli neljä kiloista vai onko vaan joku yleinen kätäntö tyksissä ? 🙂
0
1 vastaus

Minä jännitin kolme vuotta sitten jouluna, la oli myös 16.12. Yli meni ja reilusti! Tapaninpäivänä käytiin yliaikakontrollissa jolloin yritettiin käynnistää cytoilla. Mihinkään se ei johtanut, muutaman päivän päästä takaisin ja laitettiin ballonki. Tyttö syntyi sitten 30.12.

Tsemppiä! 🙂
0
1 vastaus

kiitos näin jälkikäteen ! 🙂
0
1 vastaus

Täälläkin odotellaan kärsimättömästi, että milloin se teidän pieni syntyy♡
Mukavaa Joulua teidän perheelle.
0
1 vastaus

hih ihana kun joku jännitti mukana! <3
0
1 vastaus

Tsemppiä, vauva on ihan kohta sylissä 🙂 Hyvää joulua!
0
1 vastaus

kiitos näin jälkikäteen<3
0
1 vastaus

Tsemppiä sinne, rentoudut nyt niin hän tuleekin heti tänä yönä! Tai joulupäivänä mieluummin! 😉 ballonki on sitten sellainen vähemmän hehkeä kokemus, mutta senkin kestää kyllä. Mulla oli tokan kanssa jomottelut ja supistelut tehneet sen että olin jo pari senttiä auki ja käynnistys tehtiin suoraan oksitosiinitipalla. Se oli must paljon miellyttävämpi kokemus ku ekasta: cytotecit, ballonki, oksitosiini, kalvojen puhkaisu…. Tsemppiä vielä hurjasti, pian hän on täällä!!!
0
1 vastaus

sä olet ekalla kerralla saanut koko suoran :D! kiitos näin jälkikäteen<3
0
1 vastaus

Tsemppiä tosi paljon! Itsellä kolme käynnistystä takana rv 39, rv 30 ja rv 38. Minusta käynnistys ei mitenkään paha kokemus. Ihanaa joulun aikaa teille ja voimia loppu rutistukseen!
0
1 vastaus

ei se kyllä ollut, tosi hyvä mieli jäi! 🙂 kiitos näin jälkikäteen! <3
0
1 vastaus

Tsemppiä! Kohta vauva on sylissä!
0
1 vastaus

kiitos näin jälkikäteen<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Blogin puolella juttua oviskivuista--> #uusipostausblogissa#momof3

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: