Yleinen 10.1.2018

Lapsiperheen glamouria: Kotiäidin takeaway kahvi!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kupillinen kuumaa kahvia odottaa pöydällä. Yliväsynyt vauva herää vaunuissa parin minuutin unien jälkeen ja tiedät, ettei nukkumatti tule kuin sylissä kanniskellen ja hytkytellen.

Vauva kantoreppuun, kahvikuppi käteen ja talsimaan ympäri kämppää.

Uni tuli ennen kuin neljän desin kahvikuppi oli tyhjä.

Takeaway kahvissa on aina sitä jotain tiettyä hohtoa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

kiitos vinkistä! 🙂 aloitin helpommalla ja tilasin pikaneliöliinan ja tää on upea! Niin mukvava, nopea ja helppo! 🙂
0
1 vastaus

Tyyli on tuttu, ihanan rauhallinen kahviseura, ainakin kuvassa. Saako vinkata? Manducan tulisi ylettyä pienen vauvan niskaan saakka vauvatuki käytössä vetoketju auki, jos ei tämäkään riitä niin sitten voi koettaa asettaa peppua paremmin peppupussiin pyöräyttämällä kädellä Manducan ja vauvan alaselän/pepun välistä ns. tyhjät pois.. Onnea pienestä <3
0
1 vastaus

Kiitos ja kiitos vinkistä, niinhän sen tosiaan pitäisi<3 vaikka vehje on tuttu kahdelta edelliseltä kerralta niin taas on säädöt ihan hukassa 😀 mukavaksi en itselleni esimerkiksi meinaa saada tätä ollenlaan, tuntuu että koko ajan painaa :/ täytyy kokeilla illalla noita sun vinkkejä kun taas kanniskellaan pientä uneen, eilen illalla vauva oli niinkuin kuuluu ja tukevasti kyydisaä mutta tänään taas tapellut säätöjen kanssa eikä vaan onnistu 😀
0
1 vastaus

Hei vaan, jos vain on yhtään kiinnostusta, niin kokeile kantoliinaa. Sitomisen oppii nopeasti (kunhan joku sen näyttää) ja liinoja voi käsittääkseni alkuun myös lainata/vuokrata. Oikein sidottu liina on myös lapselle hyvä ja turvallinen. Kannattaa googlata asiaa. Minun hartiat ei ole ikinä kestäneet kantoreppuja, heti tuntuu tosi pahalta. Mutta liina oli ihan eri juttu, siinä ei oma kroppa väsynyt ja kipeytynyt ollenkaan :). Suosittelen!
0
1 vastaus

kiitos vinkistä! 🙂 aloitin helpommalla ja tilasin pikaneliöliinan ja tää on upea! Niin mukvava, nopea ja helppo! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • "Mutta kun ilona halusi olla prinsessa!" olisin itse veikannut joulukuusta. Tuo selästä roikkuva heijastin kruunaa kokonaisuuden...🤣 #vauva2017#kidsworld#pikkusisko

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: