Yleinen 11.2.2018

Hänen nimensä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

 ”Minä olen niin pieni, ettei minulla ole nimeä, vastasi mönkijä innokkaasti. Ajatella, ei kukaan ole sitä aikaisemmin kysynyt. Ja sitten tulet sinä, josta olen kuullut niin paljon ja johon olen halunnut tutustua, ja kysyt mikä minun nimeni on. Luuletko – voi sentään jos voisit tarkoitan – olisiko siitä kauhean paljon vaivaa, jos keksisit minulle nimen, joka olisi minun eikä kenenkään muun?”

-Tove Jansson

Ilona Maria Helena

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Ooo ihana nimi , onnea nimestä hyvän nimen keksitte 🙂
1
1 vastaus

😄
0
1 vastaus

🙂 <3
0
1 vastaus

Ooo ihana nimi , onnea nimestä hyvän nimen keksitte 🙂
1
1 vastaus

kiitos!<3
0
1 vastaus

Onnea kauniista nimestä ihanalle prinsessalle! <3
0
1 vastaus

kiitos<3
0
1 vastaus

Kaunis nimi! Onnea pienelle 🙂
0
1 vastaus

kiitos<3
0
1 vastaus

Kaunis nimi <3
T.Tiia
0
1 vastaus

kiitos<3
0
1 vastaus

Onnea nimestä <3
0
1 vastaus

kiitos<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään aamukahvi maistui erityisen hyvälle. Keitin oli ladattu valmiiksi ja vieressä oli pieni, käytetylle kirjekuorelle kirjoitettu lässynlää viesti❤ Blogissa lisää ajatuksia arjen pienistä teoista parisuhteessa --> #goodmorning#huomenta#uusipostausblogissa#linkkibiossa#parisuhde#rakkaus#arki

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: