Yleinen 11.3.2018

Helppo, nopea ja hauska tapa liikkua kotona!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Aika ei riitä. Ei voi lähteä mihinkään kauas eikä jaksa lähteä mihinkään kauas. Tuttuja syitä sille, ettei liikkuminen juuri nyt onnistu? Ratkaisu on youtube ja sen sisältämät jumpat!

Idea tähän youtubejumppailuun lähti itseasiassa Elviralta. Meillä kun nyt on tuo uusi älytelkkari, olemme tyttöjen kanssa katsoneet youtuben videoita sitä kautta. Yksi päivä Elvira pyysi laittamaan tanssivideon ja laitoin pyörimään zumba videoita. Kaverini hehkuttaa aina zumbavideoita, joten tiesin niitä ainakin sieltä löytyvän vaikka muuten youtuben tarjonta – muutamaa lastenlaulukavanaa – lukuunottamatta ei juurikaan ole minulle tuttu.

Ja ei mennyt kuin hetki, ja me perheen kolme isointa akkaa heilusimme ohjeiden tahtiin telkkarin edessä. Ei ihan kaikkea osattu, mutta mitä sen väliä! Olihan sälekaihtimet kuitenkin kiinni…

Tämä on niin helppoa ja yksinkertaista, että olemme jumppailleet sen jälkeen monta kertaa. Zumbavideoiden tarjonta on aika rajatonta, vaikka aluksi kieltämättä oli vaikea löytää tälläiselle rytmitajuttomalle ja huonolle tanssijalle tarpeeksi helppoja ohjeita. Ja pakko vielä loppuun todeta, että ei taida olla helpompaa, hauskempaa ja parempaa tapaa saada vauvan kanniskelun ja imetyksen jumittamia hartioita auki!

Suurimmat hypyt ja pomput jätän vielä välistä koska synnytyksestä on niin vähän aikaa ja erityisesti lantionpohjanlihakset ei ole vielä ihan täydessä tikissä, mutta muuten ajattelen zumban olevan aika iisi tapa aloitella liikuntaa synnytyksen jälkeen. Ja meidän laittalla viihtymätön Ilona katseli naureskellen äidin ja siskojen pomppimista ja hikoilua!

Olisi vaan pitänyt uskoa silloin heti kun kaverini hehkutti näitä Zumba videoita. onhan tämä nyt niin helppoa ja hauskaa hommaa! Ja kyllä muuten tulee hiki, vaikka en heti olisi uskonut. Se näyttää niin helpolta ja lepposalta touhulta kun muut sitä tekee!

Kannattaa kokeilla! Erityisesti jos olet tälläinen ei niin liikunta ihminen kuin minä! On vaikea olla liikkumatta, kun ei ole yhtään hyvää tekosyytä siihen…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

Sain nämä mun kaverilta mutta soc eli olisiko siis stadium? 🙂
0
1 vastaus

Mistä noi sun treenihousut on? Tosi mukavan näköiset ja oon etsinyt tuollaista vyötäröä housuihin! Muut painaa inhottavasti
0
1 vastaus

Sain nämä mun kaverilta mutta soc eli olisiko siis stadium? 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Hei neiti!!😱😱😱 6,5 kk ikää ja täällä mammalassa harjoitellaan seisomista😱😍 #6monthsold#6kuukautta

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: