Yleinen 13.3.2018

20 faktaa minusta !

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

1. Vihaan sitä jos minun kaulaani tai kasvoihini kosketaan. Se tuntuu inhalle, vaikka koskisin niihin itse. Meikkien peseminen iltaisin on kamalinta ikinä.

2. En nypi kulmakarvoja ikinä. Ne on aika ohuet mutta hyvin harva- ja pitkäkarvaiset. Jo yhden karvan nyppääminen voi aiheuttaa kolon.

3. Täytän kuukauden päästä (tai no päivän alle kuukauden) 25.

4. Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2012.

5. Olen tällä hetkellä pahasti koukussa Orphan Black sarjaan.

6. Juon liikaa kahvia. Liikaa siinä mielessä, ettei ruuansulatukseni oikein välitä siitä.

7. Rakastan kevättä, jopa sitä mädäntyneen koirankakan hajua odotan jo kovasti!

8. Olen pihi ja säästäminen tuo minulle ostamista enemmän mielihyvää.

9. Leffateatterin popcornit. Parasta ikinä!

10. Raaka kala ja raaka liha on myös nannaa.

11. Vasen korvani on ”puoliksi kuuro” ja siihen oli olemassa kuulolaite jota tosin en käyttänyt ja se meni rikki. Pärjään hyvin huonon kuuloni kanssa ilman apulaitetta,vaikka liian usein sanon perheelleni mitä sä sanoit ja pidän televisiota liian kovalla.

12. Olen sanonut olevani kotona kolme vuotta lasten kanssa mutta todellisuudessa se ajatus naurattaa sekä ahdistaa. Ei minusta ole kotiäidiksi moneksi vuodeksi.

13. Jos voittaisin lotossa, palkkaisin kotiin siivoojan kaksi kertaa viikossa. Vähintään. Tykkään kun on siistiä, mutta itse siivous ei ole intohimoni.

14. Vältän viimeiseen asti riitatilanteita ihmisten kanssa. Olen sellainen rauhaa rakastava myötäilijä. Paitsi parisuhteessa…

15. Olen hyvin kovaääninen. Nauran ja puhun kovaan ääneen. Osittain syytän huonoa kuuloani mutta suurimmaksi osaksi se menee kai luonteen piikkiin.

16. Omistan liian hyvän mielikuvituksen. Tästä syystä en katsele kauhuleffoja enkä viihdy pimeässä…

17. Lempiruokani on melkein kaikki. Paitsi makaroonilaatikko, siitä en pidä.

18. En ole koskaan lasketellut.

19. Ensimmäisen raskauteni aikana nauroin niin kovin että pissasin keskelle keittiömme lattiaa…

20. Lempi alkoholijuomani on caipiroska. Inhokkini on lonkero, missä muodossa tahansa. En pidä maidosta ja rakastan vettä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • "Mutta kun ilona halusi olla prinsessa!" olisin itse veikannut joulukuusta. Tuo selästä roikkuva heijastin kruunaa kokonaisuuden...🤣 #vauva2017#kidsworld#pikkusisko

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: