Yleinen 17.3.2018

Ennen aamukahvia äiti ei ole ihminen..

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kahden ison prinsessan valtakunnassa elämä ei ole aina kovin helppoa. Heti aamusta – mitä aikaisemmin sen parempi – alkaa kriisit. Mekkokriisi, kenkäkriisi, korukriisi ja pinnikriisi. Eiliset kuteet on out ja siskolla aina paremmat. Aina, vaikka ne samat olisi ollut itsellä juuri äsken kädessä.

Sisko tönii. Sisko koskee. Ja sisko katsoo päin. Kehtaakin!

Joka. Ikinen. Aamu. Tänään marssin ulos lastenhuoneesta, koska yksinkertaisesti meinasi tämänkin prinsessan hermot mennä. Kun siinä suutuspäissäni puhisten keitin kahvia, kuulin kun isompi sanoi nuoremmalle:

Annetaan äitin juoda kaffetta, jatketaan sitten.

Nauroin. Ja mietin, että taitaa se tämän perheen kiukkkupussi prinsessa ollakkin aamuisin aivan joku muu kuin nuo kaksi kriiseilijää. Ja minä kun vielä ihmettelen miksi aina leikissä saan olla se ilkeä äitipuoli.

Nyt valtakunnassa on rauha, kun molemmilla prinsessoilla on mekot päällä ja korut kaulassa. Ilkeällä äiti puolella menossa toinen kuppi kaffetta ja kello lähenee jo puolta yhdeksää.

Ihanaa ja rauhallista viikonloppua täältä aamukiukuttelijoiden valtakunnasta!<3

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Älä muuta sano! 🙂
0
1 vastaus

Tämä teksti <3 voin niiin samaistua! Meillä on kaksi ja neljävuotiaat tyttö ja poika ja vaikka tota vaatekateutta ei ole niin heti aamusta äidin pinnaa kiristämässä jatkuva kilpailu: kumpi saa pestä ensi hampaat, kumpi heräsi ensin (kyllä, tämäkin voi olla kilpailun aihe), kumpi saa maitomukin ensin… Argh! Myönnän saman: en ole ihminen ennen aamukahvia etenkin kun nuorempi ei nuku öitä kunnolla niin on hermot aamusta kireänä väsymyksestä.

Tsemppiä! Et ole yksin 😉
0
1 vastaus

Hihi, ihana kuulla etten oo ainut :p tsempit myös sinne❤
0
1 vastaus

Voi ku ihania ja fiksuja nuoria neitejä siellä! Kyllä ne osaa! Ja ymmärtää myös tosi paljon asioiden päälle!
0
1 vastaus

Älä muuta sano! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Päivän #ootd ! #päivänasu#äiti#momof3#todaysoutfit

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: