Yleinen 26.3.2018

Ihan vain kuulumisia ja arjen höpinöitä

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Me tuskin olemme ainoa perhe jonka eilinen päivä kului pääsiäispuuhissa ja virpomisen merkeissä? Tänäkin vuonna meidän tytöt olivat noitien sijasta pupuja ja innostuinpas minäkin asustamaan itseni. Mietin, koska olen siistin äidin sijaan nolo äiti? Ei siihen varmaan montaa vuotta mene.Tänä vuonna me emme laittaneet kasvamaan rairuohoa vaan herneenversoja. Innolla tytöt seuraavat kasvua ja odottelevat koska pääsevät maistelemaan sadon tuotoksia! Itse pääsiäisenä meillä ei ole sen suurempia suunnitelmia, ensi lauantaina menemme laivalle koko perhe, mutta se taasen ei liity pääsiäiseen mitenkään.

Lauantaina kävimme vihdoin ja viimein tyhjentämässä vanhan asuntomme ulkovaraston. Miten paljon sitä voikaan ihminen jemmata turhaa tavaraa! Suurin osa tavaroista oli kaatopaikka kamaa, joten tyhjentämiseen ei paljon aikaa tuhraantunut. Olen muutenkin yrittänyt nyt karsia materiaa meidän kodista, joten kynnys kantaa yhtäkään tavaraa varastosta kotiin oli yllättävän suuri.

Emme tosiaan ole vieläkään päässeet vanhasta asunnosta eroon. Nyt se meni hetkeksi vuokralle siskolleni ja mahdollisimman pian laitamme sen takaisin myyntiin. Ihan pilkkahinnalla emme lähde siitä luopumaan, mutta kieltämättä pian olisi jo kiva päästä siitä eroon. Ainakin mielellään puolen vuoden sisällä, ennen kuin hoitovapaani alkaa. Toisaalta jos sen pitäisi vuokrattuna ja sijoitusasuntona…Ei sitä tiedä, onneksi ei ole hätää sen päätöksen kanssa ole!

Ilonan haava on parantunut hienosti. Tai eihän sitä oikeastaan tiedä, siistiltä näyttää mutta eihän se liima vielä ole siitä mihinkään lähtenyt. Silmäkulma ei juurikaan mustunut tai turvonnut, vaikka pelkäsin sitä. Hullua ajatella, että keskiviikkona on 1/4 vauvavuodesta takana ja meidän vauva täyttää 3 kuukautta! Sen kunniaksi on samana päivänä heti neuvola ja eikö se niin mahtanut olla, että ensimmäiset piikkirokotteet tulee kolmen kuukauden iässä? Täytyy muistaa hakea suppoja valmiiksi jos kuume nousee…

Ilona on oppinut tarttumaan jo hieman leluihin ja yrittääkin – hivenen huonoin tuloksin – laittaa jo vauvaleluja suuhunsa! Muuten tarkempaa kehityspostausta on tulossa taas neuvolan jälkeen kun saadaan tuoreet mitat taas! Toivon todella että kasvu on edelleen tasaista kun se puolen vuoden täysimetys siintää jo horisontissa hyvin.

Tänään kokeilimme ensimmäistä kertaa tuttipullon antamista kun minä en ole kotona. Hienosti meni! Ahnaasti tyttö oli syönyt maidon ja nukahtanut tyytyväisenä päikkäreille minun ollessa ostoksilla. Äiti taisi vähän stressata asiaa kun soittelin alle kahden tunnin reissuni aikana ihan muutaman kerran, että mites siellä kotona sujuu…Hah. Kiva kun kohta uskallan jo ilman stressiä lähteä vaikka isompien lasten kanssa uimaan!

Tänään on taas tyttöjen keijujumpan vuoro ja kotitöitä. Ilonan vaatekaapista pitäisi karsia jo pienimmät vaatteet pois ja katsoa miten paljon seuraavaa kokoa on kertynyt ja mitä olisi vielä hankintalistalla.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!<3

P.s Instagramin puolella on käynnissä arvonta jossa voi voittaa imetyshupparin! Kannattaa käydä osallistumassa!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (3)

Kyllä niitä rokotteita tulee 3kk neuvolassa, meillä ainakin tuli kuumetta ja vauva oli selvästi ”kipeä” 🙁 minulle muuten suositeltiin sekä neuvolasta että apteekista suun kautta annettavaa lääkettä, kun imeytyy varmemmin ja kivempi myös vauvalle itselleen kuin supot.
Mukavaa kevättä!

1 vastaus

Minäkin siivosin tänään ”sesonkitavaraa” varastoon: luistimet, monot, kypärät ja sen semmoiset. Myös paksut ja painavat talvikengät saivat lähteä.
Eteisestä siivosin parittomat hanskat ja kyllästymiseen asti käytetyt huivit ja pipot. Samalla innostuin vielä siivoamaan lapsen vaatekaapin.

1 vastaus

Toi on ihan parasta kun saa laittaa talvivaatteet tai talvitavarat pois!! 😀

1 vastaus

Kyllä niitä rokotteita tulee 3kk neuvolassa, meillä ainakin tuli kuumetta ja vauva oli selvästi ”kipeä” 🙁 minulle muuten suositeltiin sekä neuvolasta että apteekista suun kautta annettavaa lääkettä, kun imeytyy varmemmin ja kivempi myös vauvalle itselleen kuin supot.
Mukavaa kevättä!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Viimeinen kirjoitus Kaksplussalla tehty, haikeaa mutta niin ihanaa!  Perjantaina nähdään uudessa osoitteessa, joka löytyy profiilista! 😍👌 että mä kaipasin tuota vanhaa blogia❤ #happy#blogi#perheblogi#blogger#uusiatuulia

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: