Yleinen 30.3.2018

DIY: Barbielle mekkoja sukista!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Bongasin naamakirjan feedistä eilen illalla videon jossa tehtiin erilaisista materiaaleista barbielle vaatteita! Ideoita oli vaikka miten, mutta minä itse ihastuin tähän älyttömän helppoon ideaan, jossa tulee ne mystiset parittomat lastensukat käyttöön! Nimittäin sukista saa taiottua barbielle mekon tai hameen sekä paidan aivan käden käänteessä! Etkä tosiaan tarvitse tämän ohjeen toteuttamiseksi kuin lastensukan sekä sakset!

Mekko

Leikkaa sukan kärki irti. Leikkaa sukan yläreunaan vastakkaisille puolille reiät barbien käsille.

VALMIS!

Hame & paita

Leikkaa sukka puoliksi niin, että sukanvarresta tulee barbielle hame. Leikkaa kantapää sukasta irti. Tee sukan kärkeen reikä barbien päälle ja sivuille reiät barbien käsille.

VALMIS!

Vaatteita voi koristella vaikka kangastusseilla. Meidän barbie sai sydän paidan. Sydämet ovat siis jarrusukan jarrut. Nämä oli älyttömän helppo ja hauska tehdä, mutta ennen kaikkea tuntuvat oikein mainiolta myös tyttöjen leikissä! Alle kolmevuotiaankin kärsivällisyys ja taito riittää hyvin pukemaan nämä helpot mekot ja paidat barbien päälle!

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (6)

no älä muuta sano, ei kyllä uskoisi!! 🙂 ole hyvä ja kiitos! 🙂
0
1 vastaus

Erinomainen keksintö!
0
1 vastaus

no eikös, onneksi törmäsin! 🙂
0
1 vastaus

Mahtavaa, kiitos!! 😀
0
1 vastaus

ole hyvä!! 🙂
0
1 vastaus

Tosi kauniita vaatteita! Ensinäkemältä ei arvaisi, kuinka näppärästi ne voi tehdä. Kiitos vinkeistä 🙂
0
1 vastaus

no älä muuta sano, ei kyllä uskoisi!! 🙂 ole hyvä ja kiitos! 🙂
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Huomenta!😘❤ #tyttötrio#huomenta#goodmorning#aamupala

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: