Yleinen 16.4.2018

Viikonlopun menovinkki koko perheelle!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sain vinkin ensi viikonlopun tapahtumasta lapsiperheille. Tapahtuma järjesteään Liedon keskustassa ja on ilmainen. Me ainakin ehdottomasti menemme koko perheen voimin!

Meidän tytöt laskevat jo päiviä, miten kauan menee että he näkevät Mimin & Kukun! Onkin kiva touhuta koko päivä perheen kanssa kun illalla on luvassa vihdoin ja viimein se kauan odotettu Antti Tuiskun keikka ja äidin vapaailta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • K E S Ä ! ❤ ja ruoka...❤ #happiness#foodlover

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: