Yleinen 25.4.2018

Helppo & yksinkertainen äitienpäiväkortti munakennosta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Leikkasin lapsille munakennosta kuppeja, jotka he saivat maalata vesiväreillä. Maalauksen jälkeen leikkasin kupeista kukkasia. Leikkaaminen oli helpompi tehdä, kun munakennon pahvi oli hieman kostunut.  Maalin kuivuttua he saivat täyttää kupit eli kukat eriväirisillä silkkipapereilla. Kukat liimattiin paperille ja varret tehtiin piippurassista!

Älyttömän helppo, nopea ja yksinkertainen äitienpäiväkortti!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Katsottiin tyttöjen kanssa yksi päivä vanhoja valokuvia. " Äiti katso mamman sylissä on Ilona"😍😂 #tb#1993#mymom#samastamuotista#meitsi

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: