Yleinen 2.5.2018

Hyvästi kahden asunnon loukku.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kun muutimme uuteen omakotitaloomme, löysimme keittiön kaapista yllätyksen. Pullon kuohuvaa sekä kaksi lasia. Koska olin viimeisilläni raskaana, jätimme pullon avaamatta. Sovimme, että sitten synnytyksen jälkeen. Ehkä uutenavuotena?

Uusi vuosi tuli ja meni ja pullo pysyi korkkaamattomana. Väsytti, ei maistunut. Mitä näitä syitä nyt oli. Uutena vuotena mentiin kuitenkin askel oikeaan suuntaan, nimittäin pullo siirtyi pöydältä jääkaappiin.

Ei tuntunut sopivalta korkata pulloa ihan ”muuten vain”, joten sovimme että se juodaan sitten, kun pääsemme eroon kahden asunnon loukusta. Se avataan sitten, kun vanha asuntomme menee kaupaksi.

Ja vihdoin melkein puolen vuoden odottamisen jälkeen me saimme korkata pullon. Vihdoin yli 8 kuukauden jälkeen me saimme vanhasta kodistamme tarjouksen jonka hyväksyimme.

Hyvästi kahden asunnon loukku, sinua ei tule ikävä. Ei se kamalaa ollut, mutta kodinhoidontuki-kausi lähenee uhkaavaa vauhtia.

Nyt voimme täysillä keskittyä vain tähän yhteen ja ainoaan kotiimme.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Tänään aamukahvi maistui erityisen hyvälle. Keitin oli ladattu valmiiksi ja vieressä oli pieni, käytetylle kirjekuorelle kirjoitettu lässynlää viesti❤ Blogissa lisää ajatuksia arjen pienistä teoista parisuhteessa --> #goodmorning#huomenta#uusipostausblogissa#linkkibiossa#parisuhde#rakkaus#arki

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: