Yleinen 6.5.2018

Älä laihduta – päivä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tytöt taputtelivat mahaani kun tein keittiössä ruokaa.

Oi äitiii, siellä on vauva! Ihanaa!

Ei, ei siellä rakas ole vauvaa.

Ai? No sitten sinä varmaan olet syönyt reippaasti lautasen tyhjäksi kun vatsa on niin iso! Voit varmasti saada vielä jotain jälkiruokaa koska olet niin reipas!

Koska lapset kadottavat tuon ihanan asenteen elämään? Koska ulkonäköpaineet ja yhteen muottiin mahtuminen tulee kuvioihin? Toivoisin että ei koskaan.

Tänään vietetään syömishiriöliiton Älä laihduta – päivää. Itse kolmen lapsen äitinä haluan kiinnittää huomiota siihen, että minä en laihduta ja toivon kovasti että tyttöjeni läheisyydessä laihdutuksesta ei puhuta. Meidän perheessä pyritään syömään hyvin sekä terveellisesti aina välillä herkutellen. Ja liikkumaan sekä ulkoilemaan päivittäin. Ei siksi, että kenenkään pitäisi laihduttaa. Vaan siksi että silloin voi hyvin ja jaksaa paremmin.

Kolmen lapsen jälkeen kehoni on kaikkea muuta kuin kauneusihanteiden mukainen. Vaikka toisaalta, kuka ne ihanteet muka sanelee ? Minä rakastan kehoani juuri tällaisena kuin se on. Kolme lasta kantaneena ja turvallisesti maailmaan synnyttäneenä. Vähän pehmeänä, vähän arpisena. Vaikka kaikki vanhat housuni eivät tule nahkaröllykän takia koskaan menemään enää kiinni, niin ei se haittaa. Kaupasta saa uusia housuja! Yhtä ihania, jopa upeampiakin. Erona vain muutama koko. Ja se suurempi koko ei saa määritellä rakkauttani itseäni kohtaan.

Sinä riität, sinä riität olet kaunis juuri noin.

Sinä riität, sinä riität olet täydellinen noin.

Jo kliseiseksi mennyt biisinpätkä, mutta silti niin totta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (4)

Huoh, toi on kyllä surullista. Miksi ihmiset ei saisi olla onnellisia juuri sellaisena kuin ovat!? Haistata vaan ja ole onnellinen<3
0
1 vastaus

Mitäs vikaa tuossa kuvan kropassa muka olisi?!?
Ihan täydellinen 👌🏻
Itse huomasin, näin ihan kypsänä aikuisena, etten ole koskaan ollut millään laihdutuskuurilla. Kokeilematta ovat kaalikeitot ja sairaaladietit. Eikä siksi, etteikö ”olisi kyllä syytä”.
Taustalla on toki useampi yritys ”ottaa itseään niskasta kiinni”, mutta varsinaista laihduttamista en ole koskaan saanut käyntiin.
0
1 vastaus

Voi kiitos<3:') minä en myöskään ole koskaan laihduttanut, ei ole vain minun juttuni ollut ikinä :p
0
1 vastaus

Tajusin hetki sitten, miten mä oikeasti tykkään omasta kehosta ja siitä, millainen se on. Ehdin hetken hymyillä peilikuvalle, kunnes tajusin, et mähän oon ylipainoinen, ni en saa olla tähän kehoon tyytyväinen. Tekee mieli haistattaa paskat yhteiskunnan ihanteille, mut saakeli, miten vaikeaa.
0
1 vastaus

Huoh, toi on kyllä surullista. Miksi ihmiset ei saisi olla onnellisia juuri sellaisena kuin ovat!? Haistata vaan ja ole onnellinen<3
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • "Mutta kun ilona halusi olla prinsessa!" olisin itse veikannut joulukuusta. Tuo selästä roikkuva heijastin kruunaa kokonaisuuden...🤣 #vauva2017#kidsworld#pikkusisko

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: