Yleinen 10.5.2018

Tokmannin raitatunika aloitti vaatekaappini uudistuksen!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tiedättekö sen fiiliksen, kun ei ole mitään päälle pantavaa? Minulla on paljon vaatteita. Monet housut, monet neuleet, monet paidat ja monet mekot. Silti tuntuu, että aamulla on vaikea keksiä mitä laittaisi päälle. Mutta tiedättekö mistä se johtuu? Tämän hetkiset vaatteeni eivät enää sovi elämäntilanteeseeni enkä halua pukea enää niitä päälle. Ainakaan kovinkaan usein.

En ole ollut kovinkaan muotitietoinen ikinä ja pukeudun itseäni miellyttäviin vaatteisiin, en siihen mikä milloinkin on muodikasta. Poimin ideoita sieltä ja täältä, mutta yhä harvemmin minun tulee oikeasti ostettua itselleni mitään. Tuo olisi ihana ajattelen usein, mutta silti se jää kauppaan. Nyt kuitenkin päätin pikkuhiljaa hävittää kaikki vaatekaappini pölynkerääjät ja ostaa tilalle sellaisia vaatteita joita käytän.

Minulla on kaapissa paljon kauluspaitoja ja vähän sellaisia siistimpiä vaatteita, mutta tarvitsenko niitä niin montaa? En todellakaan. Juhlia on niin harvoin, että kaksi tai kolme paitaa riittäisi ja silti tuntuisi ettei niitä ole käyttänyt ikuisuuksiin. Sama pätee mekkoihin sekä housuihin. En tarvitsisi niitä niin monia, koska todella harvoin käytän niitä. Mukavuus ennen kaikkea. Mihin minä sitten pukeudun?

Legginseihin. Urheilutrikoihin. Pitkiin neuleisiin,tunikoihin ja paitoihin. Mukaviin ja käytännöllisiin vaatteisiin, joiden kanssa voi surutta siivota ketsupit ja maalata sormiväreillä. Mukaviin vaatteisiin, joiden kanssa voi peuhata pihalla ja kyykkiä lattialta leivänmuruja. Ja tällaisia vaatteita minulla on aivan liian vähän!

Päätin että tästä lähin ostaessani vaatetta kaupasta tai kirpputorilta on sen täytettävä kriteerit kotivaate, mukava, käytännöllinen ja kuitenkin niin siisti, että se päällä kehtaa lähteä kaverille kahville tai kauppaan. Ensimmäisen tällaisen helmen löysin eilen ohimennen Tokmannilta.

Niin mukava, niin käytännöllinen mutta kuitenkin siisti. Rakastan raitoja ja rakastan tunikoita joita voi pitää legginsien kanssa. Pelkkää lovea, eikä hintakaan ollut paha. 19,90! Vai 14,90…Ei kotiäidin aivot muista!

Nyt kun ostin uuden vaatteen niin valitsen kaapista yhden pois, jota en ole käyttänyt moneen kuukauteen, ehkä vuosiin. Muuttaessamme kolusin koko vaatekaapin läpi, mutta silti sieltä löytyy paljon sellaista jota en ole pitkään aikaan käyttänyt.

Tulen varmasti esittelemään näitä hankintojani myös täällä blogin puolella. Koska tiedän siellä ruudun toisella puolella olevan paljon juuri tällaisia mukavuudenhaluisia kotiäitejä, jotka kuitenkin haluavat kaikkien sotkunutturoiden ja vaippojen keskellä näyttää ihmisiltä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

hei tosi hyvä idea! 🙂 voisinkin ensi kerralla tehdä näin! 🙂

1 vastaus

Ensinnäkin kiitos kivasta ja elämänmakuisesta blogista! Oletpa tehnyt hyvän vaatelöydön. Mukavaa, kun joku esittelee muitakin kuin merkkivaatteita. Useimmilla meistä kun niitä merkittömiä vaatteita löytyy kaapista enimmäkseen. Lisää tätä!

1 vastaus

kiitos! 🙂 varmasti tulee lisää ! 🙂 ihana kun tykkäät blogistani!

1 vastaus

Mulle kanssa tuollainen 😁

1 vastaus

! 🙂 oranssina oli sulle 😉

1 vastaus

Ooo vitsi miten ihana! Eivät ne vain kotiäidit tahdo pukeutua mukavasti. Itse opiskelijana tahdon näyttää myös siistiltä, mut kirjastossa istuessa farkut tai tiukka paita on tuskaa isolla T:llä. Nyt lähden kyllä metsästämään tätä tunikaa Tokmannilta, kun sopii vielä opiskelijabudjektiinkin!

1 vastaus

tykkään myös kovasti! 🙂 ja niinpä, ihan varmasti mukavampi opiskella mukavissa vaatteissa! 🙂 toivottavasti löytyy! 🙂

1 vastaus

Mihin viet vanhoja vaatteitasi? Itselläni on pari jätesäkillistä turhaa vaatetta, eikä huvita lähteä kirppiksille niitä myymään. Mietin, että pitäisikö vaan raaskia viedä ne vaatekeräykseen… 🙂

1 vastaus

yleensä annan kavereiden katsoa ensin kaikki läpi josko jotain haluaisivat ja sitten lahjoitan yleensä laitan facebookin lahjoitetaan ryhmiin ! 🙂

1 vastaus

Mitä jos postaisitkin aina ”saapui taloon – sai lähteä” -parin?
Mikä tuli, mitä lähti ja miksi.

1 vastaus

hei tosi hyvä idea! 🙂 voisinkin ensi kerralla tehdä näin! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Katsottiin tyttöjen kanssa yksi päivä vanhoja valokuvia. " Äiti katso mamman sylissä on Ilona"😍😂 #tb#1993#mymom#samastamuotista#meitsi

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: