Yleinen 4.6.2018

Prinsessa-lehden paras kohta oli sana p***a

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Silmäni osuivat muutama viikko sitten prinsessa-lehden tarjoukseen. 6kk lehti alle kolmekymppiä ja kivan näköinen kirjakin vielä kaupan päälle. Pistin tilaukseen ja ajattelin, että jes! Tästä tulee niin kiva yhteinen hetki kerran kuussa tyttöjeni kanssa.

Ensimmäinen lehti tipahti luukusta tällä viikolla ja voi sitä riemua! Paras osio oli totta kai muovinen taikasauva, sellainen jokaisen äidin lemppari tilpehööri muovisauva joka hajoaisi heti ensimmäisen tunnin aikana. Tai ainakin niin luulin, että se olisi lehden paras osio. Olin kuitenkin väärässä.

Istuimme sohvalle vieretysten lukemaan lehteä. Toinen tyttö toiseen kainaloon, toinen toiseen. He kuuntelivat ja katselivat tarkkaavaisina, kunnes tuli tarina Tähkäpäästä. Tähkäpään liskoystävän nimi nimittäin oli Pascal.

Äiti sen nimi on paska! Molemmat lausuivat hivenen kikattaen, silmät aivan lautasina. Sellainen pieni häähää voinpas sanoa tämän ääneen -virnistys naamalla. Ihan muutaman kerran puhuimme asiasta sen yhden pienen tarinan aikana. Joka kerta, kun sanoin sanan Pascal, niin tytöt hihittivät. Ihan samalla tavalla, kun silloin kuin ala-asteella bongattiin bilsankirjasta sanat tissi tai pippeli. Hih kerrakseen.

Edelleen tyttäreni tulevat kirkkain ja innokkain silmin luokseni kysymään äiti, mikä tuon liskon nimi olikaan? Ja sitten hihitetään. Aivan kuin he eivät mukamas muistaisi nimeä. Yritän tietenkin kerätä kaiken pokkani ja olla mahdollisimman neutraali. Ehkä vielä jonain päivänä se menee ohi. Vaikka toisaalta edelleen tuhannen katselukerran jälkeen he jaksavat tietyssä kohtaa Frozenia huutaa Äitiiii Hansilla on pippeli. Kiitos Disney ja pullottavat housut.

Ehkä tämä vielä menee ohi. Kunnes tulee uusi prinsessa-lehti. Saattaa toivoa, ettei ihan jokainen lehti sisällä Pascalia. Varsinkin, kun taaperon suusta se kuulostaa Paskaaaa eikä Pascal. Mutta eipä vedä vertoja sille, kun esikoisemme oppi puhumaan. Hän istui kauppareissulla kärryissä ja huusi koko ajan ittu, ittu, ittu. Tarkoittaen totta kai sitä, että hän istui. Saattoi minun poskiani hieman punoittaa ja ihmisten päät kääntyä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (2)

:D!!!
0
1 vastaus

Ihan sama juttu täällä 4 v pojan kans toi Pascal :Ddd lainattiin kirjastosta kirja missä on disney satuja. Joka kerta just nauratti ja kyseli ’mikäs sen liskon nimi olikaan’ 😀
0
1 vastaus

:D!!!
0
1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Iltapalaksi puurorieskoja! 😍👌 Tein itselleni samalla ohjeella gluteenittoman version, nam!👌 #vauva2017#sormiruokailu

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: