Yleinen 5.6.2018

Uutta äidin vaatekaappiin ruokaostoksilta!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

R-A-K-A-S-T-A-N Lidlin vaatteita! Ne eivät ole hinnalla pilattu ja hinta-laatusuhteeltaan loistavia. Ne ovat yleensä aika reilua kokoa – joten tunnen itseni hyvin timmiksi kun L koon sijaan valitsen ämmän – ja muutenkin istuvat hyvin päälle. Lidliin tulee usein myyntiin sellaisia ihan tavallisia, mukavia kotivaatteita.

Voisin valehdella, että bongasin tämän mekon kesken ruokaostosten, mutta todellisuudessa keskitin eiliset ostokset Lidliin, kun tiesin näiden mekkojen tulevan myyntiin. Tämän ”tylsän” tummansinisen lisäksi siellä oli tosi kivoja värejä ja kuoseja – niin maksimekkoina kuin haaremihousuina – mutta tiesin yksivärisen ja synkän olevan sopivampi vaatekaappiini. Hinnaksi tuli hurjat kahdeksan euroa.

Seuraavaksi lähden metsästämään mukavia ja tukevia imetysliivejä! Vinkkejä otetaan vastaan! Nimittäin otin eilen jo asukuvat, mutta karun tissitodellisuuden ja imetysliivien tukemattomuuden takia oli pakko pikaisesti napata aamulla uudet. Vaikka imetys ihanaa onkin, niin kieltämättä odotan sitä aikaa kun voi pukea mukavat ja tukevat liivit päälle!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (8)

Jej täytyy käydä katsomassa!! 🙂

1 vastaus

Lidlin vaatteet on ihania!!
Ja suosittelen lindexin imetysliivejä. On kunnon tuet, ja kokojaki löytyy suht isoihin asti!:)

1 vastaus

Kiitos vinkisyä, täytyy mennä katsomaan 🙂

1 vastaus

Ktse en koskaan käyttänyt imetysliivejä. Läpi imetysrumban olen pärjännyt omilla normi liiveilläni nostaen vain rinnan kupin yli (ehkä laskenut vähän olkainta myös olkapäältä siinä samalla).

1 vastaus

Mä olen yrittänyt, mutta normaalien liivien kanssa vauvan on vaikea saada imuotetta jostain syystö ja nännit kipeytyvät :/

1 vastaus

Lidlin vaatteet on ihan parhaita! Oon ostanu ainaki kolme mekkoa – kaikki alle kympin – sieltä viime aikoina 😀

1 vastaus

!!! 😀 parhaita!!

1 vastaus

Mä olen ostanut imetysliivit Lindexiltä. Riippuen kuppikoosta, mutta itsellä sellaiset topatut, ilman kaaritukia (koko 85F) ja ovat kyllä hyvät.

1 vastaus

Jej täytyy käydä katsomassa!! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tehtävä­nimikkeenä Laura
Inhimillisen, sormenjäljillä ja leivänmuruilla koristellun äitiyden puolesta. Rehellistä vertaistukea niille äideille joiden pullat tulevat pakkasesta ja nurkissa pyörii design-valaisimien sijaan villakoiria. Kaunista, rakkauden täyteistä, rehellistä ja joskus jopa vähän karua arkea. Kirjoitusten takana häärii 25-vuotias kolmen prinsessan äiti Turun seudulta. Yhteyttä voi ottaa: tehtavanimikkeena@gmail.com

Arkisto

Instagram

  • Katsottiin tyttöjen kanssa yksi päivä vanhoja valokuvia. " Äiti katso mamman sylissä on Ilona"😍😂 #tb#1993#mymom#samastamuotista#meitsi

tehtavanimikkeenablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: